Liga 1

CFR Cluj - Sepsi OSK 0-1 » CFR clachează în Gruia, dar rămâne pe primul loc!

+42 Foto
CFR Cluj - Sepsi, live pe GSP.ro

Articol de Raed Krishan (foto)  —  Monday, 10 May 2021

CFR Cluj, lider în play-off, a pierdut cu Sepsi OSK pe teren propriu, scor 0-1. Cu o victorie în această seară cu Academica Clinceni, FCSB putea urca pe primul loc, dar a ratat șansa, remizând, 2-2, la Giurgiu

În prima repriză, covăsnenii au fost mai buni. Mai tăioși, i-au oferit emoții lui Sandomierski în câteva rânduri. Poate cel mai mult în minutul 35, când Vașvari a expediat un șut-bombă din afara careului, respins de portarul polonez. Iar dominarea lui Sepsi a fost încununată cu un gol în minutul 41. Ninaj i-a pasat pe poziție viitoare lui Dumiter, care a depășit un adversar și a centrat ideal, pe 6 metri, de unde Pavol Safranko a reluat imparabil, cu capul.

În startul reprizei secunde, CFR s-a trezit, iar în minutul 50 a avut o șansă de gol rarisimă. Aflat în partea stângă a careului, Billel Omrani l-a servit ideal pe Gabriel Debeljuh, dar atacantul croat a trimis pe lângă poartă cu capul, din doar câțiva metri!

Debeljuh a ratat o șansă mare de gol și în minutul 53, când a ratat preluarea în careul lui Sepsi într-o situație de 2 vs 1. În minutul 55, Grzegorz Sandomierski a fost aproape de a comite o gafă colosală. În încercarea de a degaja, portarul gazdelor l-a lovit cu mingea de Safranko, iar balonul a ricoșat puțin pe lângă poarta goală!

Același Safranko a fost aproape să reușească „dubla” în minutul 67, când a șutat din întoarcere, de la marginea careului. Balonul a trecut puțin peste poarta lui Sandomierski.

Iar în minutul 70, Dumiter, cel care a oferit pasa la gol, a șutat periculos din careu, mingea ștergând bara din stânga a porții gazdelor. Tot el a ieșit la rampă și 4 minute mai târziu, de această dată cu un șut din afara careului, scos cu dificultate de Sandomierski.

Covăsnenii nu au mai punctat pe tabelă, dar și-au ținut adversara departe de propria poartă până la final. CFR clachează „acasă”, dar beneficiază de pasul greșit făcut de FCSB, 2-2 cu Clinceni.

Clasament play-off Liga 1: CFR Cluj este prima

Sepsi, în schimb, s-a apropiat la un singur punct de Universitatea Craiova, ocupanta locului 3! 

Meciurile rămase de jucat pentru CFR Cluj:

  • Universitatea Craiova (d) 
  • FC Botoșani (d) 
  • FCSB (a)

Meciurile rămase de jucat pentru FCSB:

  • Academica Clinceni (a) 
  • Sepsi (d) 
  • Universitatea Craiova (a) 
  • CFR Cluj (d)

CFR Cluj - Sepsi OSK 0-1

CFR Cluj - Sepsi OSK, echipele de start:

CFR CLUJ (4-3-3): Sandomierski - Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Itu, O. Hoban, Sigurjonsson - C. Deac, Debeljuh, Gîdea
REZERVE: Bălgrădean, Susic, Ben Youssef, Chipciu, Păun, V. Costache, B. Omrani, Rondon, Soares
ANTRENOR: Edward Iordănescu

SEPSI (4-2-3-1): Niczuly - Aganovic, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu - Fofana, Vașvari - Dumiter, Tortella, Păun - Safranko
REZERVE: Csiszer, Achahbar, Tincu, Purece, Tamas, L. Kovacs, L. Fulop, A. Dumitrescu, Collado
ANTRENOR: Leo Grozavu

Stadion: CFR Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
A: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Constantinescu Andrei (Bucureşti), A2: Marica Mihai Marius (Bistriţa)

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.