Campionate

PSG, la un pas să rateze titlul în Franța! Rezultat negativ obținut pe terenul lui Rennes

+12 Foto
PSG, la un pas să rateze titlu în Franța! // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 mai 2021

PSG s-a încurcat surprinzător pe terenul lui Rennes, 1-1, și pierde contactul cu Lille, liderul din Ligue 1.

Cu două etape rămase de jucat din campionatul Franței, PSG a făcut un pas greșit în lupta cu Lille. Echipa lui Mauricio Pochettino a remizat în deplasare, 1-1 cu Rennes, și poate pierde titlul după patru ani.

PSG, egal cu Rennes în Ligue 1

Parizienii plecau cu prima șansă în meciul din etapa a 36-a și au avut 1-0 la pauză, după ce Neymar, care și-a prelungit recent contractul, a marcat din penalty. 

Când PSG părea că se îndreaptă spre victorie, Rennes a dat lovitura și a egalat în minutul 70. După un corner executat excelent, Sehrou Guirassy a lovit mingea cu capul, de la 6 metri, și l-a învins pe Keylor Navas.

PSG nu a avut forța să mai marcheze un gol în minutele rămase de jucat, iar pe final a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Kimpembe.

Astfel, Lille are 79 de puncte după 36 de etape, urmând a mai juca împotriva celor de la St. Etienne și Angers, iar PSG are 76 de puncte și se va mai duela cu Reims și Brest.

7 titluride campioană are PSG în Franța începând cu sezonul 2012-2013. Doar AS Monaco (2016-2017) i-a putut opri pe parizieni

VIDEO Neymar și-a prelungit contractul cu PSG

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.