Pariuri sportive

FCSB - Academica Clinceni: Cel mai dezechilibrat duel din playoff! Trei PONTURI pentru meciul în care roș-albaștrii pornesc clar cu prima șansă

Articol de Alberto Boțoghină  —  luni, 10 mai 2021

FCSB și Academica Clinceni se întâlnesc azi, de la 21:30, în ultima partidă a etapei a 7-a din playoff-ul Ligii 1. Roș-albaștrii sunt la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, dar distanța s-ar putea mări la cinci înaintea fluierului de start, dacă echipa lui Edi Iordănescu va câștiga în fața celor de la Sepsi.

Academica Clinceni e cea mai slabă echipă din playoff, ilfovenii reușind o singură victorie, chiar împotriva Craiovei. Altădată o fortăreață, echipa lui Poenaru are cinci înfrângeri în playoff și a încasat 9 goluri (a doua cea mai slabă apărare, după Botoșani - 12 goluri).

În tur, într-o partidă disputată la Călărași, FCSB câștiga în fața Clinceniului cu 2-0, goluri semnate de Florin Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor și golgheterul Ligii 1 va reveni în formula de start a FCSB-ului, după ce și-a ispășit etapa de suspendare în deplasarea de la Botoșani.

2 goluria marcat Academica Clinceni în acest playoff - cel mai slab atac

FCSB și Academica Clinceni s-au întâlnit de cinci ori în partide oficiale! Roș-albaștrii s-au impus de trei ori, o partidă s-a terminat la egalitate, în timp ce un joc a fost adjudecat de formația pregătită de Ilie Poenaru.

TREI PONTURI PENTRU FCSB - CLINCENI:

  • Victorie FCSB și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,52 la Superbet
  • Se marchează în ambele reprize - cotă 1,75 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,55 la Unibet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.