Liga 1

DDB, vorbe dure către FCSB și Toni Petrea: „E o mizerie! Becali și-a făcut jucărie! Mi-e jenă când îl văd pe Petrea vorbind”

Gigi Becali // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 mai 2021

Fanii lui Dinamo au analizat situația de la rivala FCSB și au criticat modul în care Gigi Becali, patronul echipei, se comportă.

Actorul Alexandru Conovaru, unul dintre membrii importanți din DDB, a vorbit în termeni duri despre FCSB și Gigi Becali și l-a ironizat și pe antrenorul roș-albaștrilor, Toni Petrea.

DDB: „Gigi și-a făcut jucărie! E o mizerie ce se întâmplă la FCSB”

În plus, Conovaru a explicat și cum a început lupta dintre Clubul Sportiv al Armatei și Gigi Becali pentru numele, marca și palmaresul Stelei.

„Gigi și-a făcut jucărie! FCSB ăsta, cu el antrenor... E o mizerie! Mi-e jenă mie când il văd pe Petrea ăla vorbind. Nu să știe vorbească! E cu zâmbetul pe buze și zice: «Mi s-a părut mie că jucătorul s-a julit si l-am scos după 20 de minute, că s-a julit».

Știi la ce vii aici... Dar nimeni nu are curaj să spună ceva. El de ce vine? Pentru salariu și pentru o urmă de notorietate. Îți treci în CV «Am antrenat FCSB». Bă, nu ai antrenat! 

Eu am auzit că, în urmă cu câțiva ani, când spunea Gigi Becali toate alea și se lua de toată lumea, generalii Armatei și-au pus în cap să îi ia Steaua. Suporterii erau și ei revoltați, iar atunci cei de la CSA au pornit acest demers. L-au luat pe acest Florin Talpan, care este un procesoman și care a luat tot ce se putea lua. Victor Pițurcă e împotriva lui Gigi, iar el a avut o legătură cu aducerea lui Becali la Steaua. El i-a zis generalului Zisu și a și făcut parte din acea tranzacție care s-a făcut la tribuna oficială a stadionului Ghencea”, a declarat Alexandru Conovaru la Realitatea Sportivă.

VIDEO Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.