Liga 1

Valentin Costache le bate obrazul adversarilor: „Se puneau pe jos la fiecare 5 minute! Pe mine toată lumea mă ceartă”

+42 Foto
CFR Cluj - Sepsi 0-1 // foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 10 May 2021

Valentin Costache (22 de ani), fotbalistul lui CFR Cluj, s-a declarat iritat de stilul de joc al celor de la Sepsi OSK după meciul din Gruia, câștigat covăsneni cu 1-0. 

CFR Cluj a fost împiedicată de Sepsi OSK în lupta pentru titlu. Covăsnenii s-au impus chiar în Gruia, cu 1-0, la capătul unui meci în care au fost mai buni decât fotbaliștii campioanei. La final, Valentin Costache și-a lăudat adversarii, dar i-a și certat pentru întreruperile dese din timpul jocului.

Valentin Costache: „La fiecare 5 minute toată lumea se punea pe jos”

„Un meci greu, în prima repriză nu am contat deloc, iar în a doua repriză am avut ocazii mai multe, ei ne-au prins pe contraatac. A fost un meci greu, poate trebuiau mai multe minute de prelungire pentru că s-a jucat foarte puțin, a fost foarte rupt jocul. La fiecare 5 minute toată lumea se punea pe jos, eu dacă fac asta toată lumea mă ceartă, toată lumea țipă la mine: «Costache de ce stă pe jos?» 

Mă rog, felicitări băieților, au venit aici și au făcut un meci foarte bun, au un antrenor bun, și-au dat viața cu toții. Asta trebuie să facem și noi la meciurile următoare, să dăm tot ce avem mai bun. Trebuie să ne gândim doar la noi, să o luăm meci cu meci. Asta contează, în rest nu trebuie să ne gândim ce fac ceilalți. Dacă noi suntem bine, nu poate să ne bată nimeni”, a spus Costache la flash-interviu. 

În finalul de sezon, CFR Cluj va mai juca cu Craiova, FC Botoșani și FCSB. 

Clasament Liga 1: CFR Cluj poate pierde locul 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.