Liga 1

Chipciu și-a pierdut controlul după înfrângere: a luat pe sus un suporter care l-a înjurat » Prima reacție: „Regret”

+42 Foto
CFR Cluj a pierdut cu Sepsi, 0-1, în etapa #7 a play-off-ului din Liga 1. La finalul meciului, Alex Chipciu, mijlocașul campioanei, a intrat într-un conflict violent cu o persoană aflată la poarta arenei.

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Barbu, Bogdan Sorocan (video)  —  luni, 10 mai 2021

CFR Cluj a pierdut cu Sepsi, 0-1, în etapa #7 a play-off-ului din Liga 1. La finalul meciului, Alex Chipciu, mijlocașul campioanei, a intrat într-un conflict violent cu o persoană care l-a jignit.

Urcat în mașină și pregătit să plece, Chipciu s-a trezit la geam cu o persoană care l-a jignit. Fotbalistul ardelenilor a coborât, l-a luat de gât pe individ, l-a împins câțiva metri și l-a înjurat: „F***-ți morții mă-tii! Băga-mi-aș p*** în mă-ta, să-mi bag!”.

Totul s-a petrecut în timp ce Bogdan Mitrea, fundașul lui Sepsi, îi acorda un interviu reporterului GSP aflat în Gruia, Vlad Nedelea.

Latovlevici a reușit să-și calmeze colegul. Ulterior, au intervenit polițiștii. „L-ați auzit?!”, le-a spus Chipciu oamenilor de ordine, care au început să-l interogheze pe suporterul încă neidentificat.

Contactat de GSP.ro, Chipciu a explicat ce s-a întâmplat: „M-a jignit. Oricum, regret că am gestionat așa situația, nu trebuia să-l bag în seamă. Îmi pare rău pentru reacția avută”.

CFR Cluj - Sepsi 0-1 » Alex Chipciu a intrat într-un conflict violent după meci, surprins de cameramanul GSP în timpul interviului lui Mitrea:

>

Cadre din partida CFR Cluj - Sepsi 0-1

Cum arată lupta la titlu

Programul până la finalul sezonului

CFR Cluj

  • Craiova (d)
  • FC Botoșani (d)
  • FCSB (a)

FCSB

  • Sepsi (d) 
  • Craiova (a) 
  • CFR Cluj (d)

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.