Liga 1

Gabi Balint, dezamăgit de un jucător de la FCSB: „Merita scos la pauză!”

Gabi Balint

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 mai 2021

Gabi Balint (58 de ani) a fost dezamăgit de prestația lui Olimpiu Moruțan (22 de ani) în prima repriză a meciului dintre FCSB și Academica Clinceni (scor 1-2 la pauză). 

Tânărul mijlocaș al „roș-albaștrilor” a avut o primă parte sub așteptări, în care a irosit mai multe baloane. Ca atare, Gabi Balint vedea înlocuirea sa drept oportună. Totuși, fostul mare fotbalist a sugerat că Moruțan va rămâne pe teren - lucru care s-a adeverit în cele din urmă - din moment ce banca bucureștenilor este foarte subțire în această seară. 

Gabi Balint: „Moruțan merita scos”

„E Oaidă pe bancă, poate să intre în locul lui Vînă. Pe Moruțan nu cred că îl scoate, deși după prima repriză merita scos! FCSB avea o dinamică bună, o circulație bună. Nu și-a creat ocazii de a marca, dar se vedea că domină. Eh, a avut Clinceni două faze din care au marcat, practic ce au avut au concretizat. La primul gol e o lipsă de marcaj pe zonă centrală, la al doilea a fost o execuție extraordinară a lui Rusescu, portarul nu avea ce face, a lovit-o foarte bine, nu mă așteptam nici eu”, a spus Balint la „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Balint a fost completat de Ion Crăciunescu: „Mă surprinde Moruțan, care pe statistici e tot timpul creativ...”.

În afară de Răzvan Oaidă, FCSB îi mai are pe bancă pe Straton, Simion, Nedelcu, Buziuc, Șerban, Perianu, Istrate și Niță.

Gabi Balint a nimerit schimbarea lui Ionuț Vînă, care a fost înlocuit de Răzvan Oaidă la pauză. Pe deasupra, Toni Petrea l-a schimbat și pe Andrei Vlad între reprize, în locul portarului titular intrând Cătălin Straton. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.