Liga 1

Iordănescu jr. și Petrea, făcuți praf în direct: „Două mascote de antrenori! E o tragedie că unul dintre ei va lua titlul”

+42 Foto
Edi Iordănescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 11 May 2021

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern la Gazeta Sporturilor, a fost invitat astăzi la GSP LIVE, unde a analizat surprizele înregistrate luni în play-off, CFR - Sepsi 0-1 și FCSB - Clinceni 2-2. 

„Ce părere să am? Două mascote de antrenori nu sunt în stare să facă nimic! E cea mai mare dramă, aproape tragedie, că unul dintre acești doi pseudoantrenori, Edi Iordănescu și Toni Petrea, va ieși campion. E trofeul pe care l-au câștigat Mircea Lucescu, Nea Imi Ienei. 

Cum să n-ai un șut pe poartă cu Ninaj de la Sepsi? N-ai cum să nu joci nimic niciodată! Dacă îl țin pe Edi Iordănescu și la anul, termină pe 7. CFR are 6 atacanți și alți internaționali în lot, iar Edi spune că n-are cu cine juca. A stricat și bruma de fotbal pe care CFR o mai juca. Dau scris că dacă CFR ia titlul, cu jocul ăsta nu trece de niciun tur în preliminariile Champions League”, a spus Adi Florea, în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan. 

>

Adrian Florea: „Și cineva de pe Venus și-ar da seama că a fost ceva suspect la Botoșani - FCSB”

În prealabil, Adrian Florea n-a ezitat să-i taxeze și pe cei de la FC Botoșani. Moldovenii au făcut un supermeci contra Craiovei (3-2), după ce în urmă cu o săptămână aveau o prestație străvezie cu FCSB (1-3).

„Până și cineva de pe o altă planetă ar spune că e ceva suspect dacă ar vedea meciul FC Botoșani - FCSB și după 3 zile i-ai duce caseta de la FC Botoșani - Craiova. Cei de la Botoșani efectiv au mușcat din adversari cu Craiova, de ce nu mușcă așa mereu? Să facă Braun 5 penalty-uri pe meci, dar să văd atitudine. Îl văd pe Croitoru că sare la bătaie cu toată lumea, să sară și cu FCSB. Era o replică a lui Gheorghe Dinică într-un film celebru: a început să mă apuce sila”, a spus Adi Florea. 

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.