Liga 1

Încă o teorie a conspirației lansată în Liga 1: „Dacă CFR se încurcă, FCSB va pierde și ea. Titlul trebuie să se decidă în ultima etapă”

+42 Foto
CFR și FCSB s-au împotmolit în drumul către titlu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 mai 2021

CFR Cluj și FCSB, cele două mari favorite la câștigarea campionatului, s-au încurcat aseară cu Sepsi (0-1), respectiv Academica Clinceni (2-2). Titlul se va decide la sfârșitul play-off-ului, dar teoriile conspirației continuă să populeze finalul de campionat. 

În urmă cu o săptămână, la GSP Live, fostul arbitru Florin Chivulete anticipa pașii greșiți făcuți de CFR Cluj și FCSB: „În mod normal, ambele ar trebui să câștige. Dar dacă CFR va pierde unele puncte, probabil că și FCSB va pierde puncte. Titlul trebuie să se decidă în ultima etapă”, a sunat premoniția lui Chivulete senior. 

Florin Chivulete: „Sunt lucruri care se întâmplă în toate campionatele”

>

În această dimineață, la 12 ore după ce pronosticul său s-a adeverit, Florin Chivulete a intervenit telefonic la GSP Live, unde a întărit cele spuse săptămâna trecută. 

„Sunt lucruri care se întâmplă în toate campionatele. Dacă Barcelona face 0-0 cu Atletico, vine Real și face X cu Sevilla. Probabil că doar casele de pariuri profită de aici. Sunt rezultate reale. După ce Sepsi a câștigat cu FCSB, CFR a pierdut cu Craiova. Sunt lucruri vizibile. E vorba de Karma, de un Dumnezeu al fotbalului care le așază. Eu folosesc simțul de anticipație”, a spus Chivulete. 

„De un an de zile, cluburile acestea minunate pierd miliarde de euro. Ele de unde să scoată banii ăștia? Messi a avut un an modest în 2020. Domnul «Leuțul» Messi a câștigat 125 de milioane de euro. Asta înseamnă peste 10 milioane de euro pe lună. Asta înseamnă vreo 350.000 de euro pe zi. Cum să-i dau unui om atâția bani când tu nu mai vinzi tricouri, nu mai vinzi nimic”, a spus și Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern de la GSP. 

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CFR Cluj - Sepsi 0-1

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.