Liga 1

Secretul victoriei cu CFR Cluj » SMS-urile primite de oamenii din staff-ul lui Sepsi înaintea meciului

+42 Foto
Sepsi a învins-o pentru prima oară în istorie pe CFR Cluj. Sursă foto: Facebook Sepsi OSK

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  Tuesday, 11 May 2021

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a dezvăluit cum au fost mobilizați jucătorii lui Sepsi înaintea victoriei din „Gruia”, care a fost întâiul succes al covăsnenilor împotriva lui CFR Cluj.

În ultimele săptămâni, oamenii de fotbal din România au suspectat o posibilă legătură de prietenie între CFR Cluj și Sepsi. Luni seara, covăsnenii au făcut un meci mare și i-au pus o piedică serioasă CFR-ului în lupta pentru titlu. La final, oficialii și jucătorii de la Sepsi le-au arătat obrazul contestatarilor, în timp ce directorul sportiv Attila Hadnagy a dezvăluit unul dintre secretele triumfului din „Gruia”.

Attila Hadnagy: „Am demonstrat că noi nu umblăm cu prostii”

>

„Suntem foarte bucuroși și cred că am meritat în totalitate să câștigăm. Am fost echipa mai bună și puteam să câștigăm și mai clar. Am demonstrat că noi nu umblăm cu prostii. S-a dus trenul titlului, dar suntem bucuroși că ne-am bătut de la egal la egal cu CFR, Craiova și FCSB. Nu am lăsat-o pe CFR Cluj să joace. Am arătat că putem bate și astfel de echipe cu jucători experimentați. 

Suntem mulțumiți că am bătut cele mai bune echipe ale campionatului. După ce am văzut că Botoșani a învins Craiova, am trimis mesaje tuturor antrenorilor, secunzilor, lui Leo Grozavu, le-am spus că avem cea mai mare șansă să ajungem aproape de Craiova și să terminăm pe locul 3. Acum, jucătorii vor lua prime duble”, a declarat Hadnagy, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Bogdan Mitrea: „Victoria e pentru toți cei care au spus prostii despre noi”

>

Am spus de la început că vrem să-i batem pe toți. Ne bucurăm enorm că am reușit să câștigăm. De data aceasta, cei de la CFR Cluj n-au mai fost atât de norocoși și mă bucur că i-am bătut. Victoria e pentru toți care ne-au contestat și au vorbit prostii despre noi. Cred că puteam câștiga cu mai mult de 1-0 - Bogdan Mitrea, fundaș Sepsi Sfântu Gheorghe

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CFR Cluj - Sepsi 0-1

Citește și alte știri despre Sepsi Sfântu Gheorghe: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.