Cupa Romaniei

„Vreau să văd mai mult de la Sorescu și Fabbrini!” » Dinamo, criticată în direct

Dinamo și Astra sunt la egalitate la pauză, 0-0, în manșa retur a semifinalelor Cupei României. Florin Bratu, fostul antrenor al „câinilor”, nu e mulțumit de prestația echipei din primul act.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 11 May 2021

Dinamo și Astra sunt la egalitate la pauză, 0-0, în manșa retur a semifinalelor Cupei României. Florin Bratu (41 de ani), fostul antrenor al „câinilor”, nu e mulțumit de prestația echipei din primul act.

  • În tur a fost 1-0 pentru Astra
  • În cealaltă semifinală se întâlnesc mâine, de la 20:30, Viitorul Pandurii și Craiova, 0-3 în tur
  • Finala e pe 22 mai, la Ploiești

„Dinamo a început bine, 15-20 de minute, după care a slăbit ritmul. Astra a ieșit la joc, a avut mai multă încredere. Merloi și Gheorghe au luat acțiuni individuale, au fost aproape de gol. Nu știu ce s-a întâmplat cu Dinamo în partea a doua...

Anton funcționează bine la mijlocul terenului, însă vreau să văd mai mult de la Fabbrini și Sorescu”, a declarat Bratu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Florin Bratu voia să revină la Dinamo

Florin Bratu, fostul antrenor al lui Dinamo, a aflat în direct de la TV că noul tehnician al „câinilor” a fost ales Dusan Uhrin jr., în urmă cu o lună.

Chiar în momentul în care răspundea afirmativ întrebării: „Ai fi dispus să revii la Dinamo?”, Bratu primea vestea numirii lui Uhrin din partea jurnalistului GSP Remus Răureanu, prezent în studio-ul „Digi Sport Special”.

Vreau să muncesc, m-aș fi băgat la Dinamo, cunosc foarte mulți jucători din cadrul echipei cu care am mai lucrat, știu ce ar fi fost de făcut.
 - Florin Bratu, antrenor

Citește și alte articole despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.