Campionate

Cristiano Ronaldo și-a cumpărat un Ferrari de 1,6 milioane de euro! Ibrahimovic are la fel

FOTO: Twitter @Ferrari

Articol de Theodor Jumătate  —  Tuesday, 11 May 2021

Cristiano Ronaldo, starul portughez al lui Juventus, s-a întâlnit la Maranello și cu piloții de Formula 1 ai „căluțului cabrat”. s-a pozat lângă un bolid F1, dar și-a rezervat și un Ferrari Monza, la fel ca al lui Zlatan Ibrahimovic

A doua zi după usturătorul eșec cu Milan (0-3), Cristiano Ronaldo a fost invitat de liderii clubului bianconero să viziteze fabrica Ferrari de la Maranello și echipa de Formula 1.

Cristiano Ronaldo și-a comandat un Ferrari de 1,6 milioane de euro

Starul lui Juventus nu a pierdut ocazia să se fotografieze alături de cei doi piloți de Formula 1 ai "căluțului cabrat", Charles Leclerc și Carlos Sainz (CR7 le-a făcut cadou tricouri cu autograf). În mijlocul lor, SF21, bolidul creat de Ferrari pentru acest sezon de F1.

Cristiano, pasionat de mașini, nu a vrut doar să vadă fabrica de la Maranello. Și-a rezervat un Ferrari Monza de 1,6 milioane de euro, un model similar achiziționându-și și Zlatan Ibrahimovici, în 2019. 

Cristiano Ronaldo are în garaj și trei Bugatti ce valorează 13,6 milioane!

Cristiano e și fan Bugatti. Lusitanul are în colecția sa impresionantă trei exemplare de vis: Centodieci (9 milioane de euro), Chiron (3 milioane) și Veyron (1,6 milioane).

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.