Cupa Romaniei

Paul Anton e deja cu gândul la campionat: „Este o atmosferă bună în vestiar, trebuie să evităm barajul” + Noutăți despre viitorul său

+13 Foto
Paul Anton, Dinamo // foto: captură DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 mai 2021

Paul Anton (30 de ani), mijlocașul lui Dinamo, a comentat eliminarea din Cupa României. Dinamo a câștigat manșa retur a semifinalelor cu Astra, 1-0, dar a pierdut la loviturile de departajare, scor 4-5. 

  • Cronica manșei retur, AICI
  • În cealaltă semifinală joacă miercuri, de la 20:30, Viitorul Pandurii și Craiova, 0-3 în tur.
  • Finala e pe 22 mai, la Ploiești.

Anton, care a transformat fără emoții un penalty la loviturile de departajare, a lăudat jocul făcut de echipa sa și spune că „alb-roșiii” se gândesc deja la meciul de campionat cu FC Argeș. Dinamo încearcă să evite clasarea pe locurile de baraj în acest final de sezon. 

Paul Anton: „Am pierdut loteria penalty-urilor”

„Eu zic că am făcut un meci bun, ne-am creat destule ocazii, nu am reușit să marcăm golul 2 iar la penalty-uri știe toată lumea că este o loterie, noi am pierdut-o. Sunt emoții până la final, suntem pe un trend bun, în seara asta am făcut un joc bun, asta ne dă speranțe și mergem la Pitești să câștigăm, să evităm barajul. 

Este o atmosferă bună, e normal, în seara asta este o supărare pentru că aveam o șansă bună să ne calificăm, dar asta este, mergem mai departe”, a declarat Anton la Telekom Sport. 

Întrebat dacă va continua la Dinamo și sezonul următor, Anton a spus: „Vedem, v-am zis că noi deja ne gândim la meciul cu Pitești și apoi vedem ce se întâmplă. Mai am un an de contract cu Dinamo, vedem. Nu eu trebuie să mă gândesc la asta, ci agentul meu, clubul. Cât sunt la Dinamo, eu dau 100% pentru acest tricou. 

Sunt câțiva jucători care au primit banii, știu că au intrat ceva bani, dar nu la toată lumea deocamdată. Am înțeles că sunt bani din salarii, iar în funcție de banca cu care fiecare lucrează, intră banii mai repede sau mai târziu, asta e singura problemă”.

Cadre tari din Dinamo - Astra:

+13 Foto
foto: Cristi Preda/GSP

Mai multe știri despre Dinamo - Astra:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.