Cupa Romaniei

Așa a vrut să dea? Eurogol în Dinamo - Astra!

În minutul 89 al meciului Dinamo - Astra (manșa tur a semifinalelor Cupei României), la scorul de 1-0 pentru Giurgiuveni, Andrei Radu, fundașul stânga al „câinilor”, a trimis duelul în prelungiri cu un eurogol.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 11 May 2021

În minutul 89 al meciului Dinamo - Astra (manșa retur a semifinalelor Cupei României), la scorul de 0-0 (1-0 la general pentru giurgiuveni), Andrei Radu, fundașul stânga al „câinilor”, a trimis duelul în prelungiri cu un eurogol.

  • În tur a fost 1-0 pentru Astra
  • În cealaltă semifinală se întâlnesc mâine, de la 20:30, Viitorul Pandurii și Craiova, 0-3 în tur
  • Finala e pe 22 mai, la Ploiești

Cel mai probabil, Radu a dorit să centreze, a trimis balonul pe colțul lung, iar mingea a intrat în plasă după ce a lovit stâlpul din stânga lui Mihai Popa. Cert e că a ieșit un gol senzațional! 

Astfel, eforturile lui Dinamo, care a dominat copios repriza secundă, au fost răsplătite.

Andrei Radu, eurogol în Dinamo - Astra

  • FOTO: Cristi Preda (fotoreporter GSP) & capturi TV @Look Sport

Andrei Radu, Dinamo: „Trebuie să ne salvăm”

În urmă cu o lună, Andrei Radu acorda un interviu pentru GSP în care vorbea despre cât de important e acest final de sezon pentru roș-albi.

„Cu siguranță nu e ceea ce visam. Aveam niște promisiuni, pentru un proiect măreț, însă totul s-a dovedit fals. Clubul e într-o situație grea. Nici nu știu ce se mai poate regla, însă noi, cu toții, vom încerca să o scoatem la mal. Trebuie să ne salvăm”, a declarat Radu.

„Ne gândeam la play-off, voiam să fim o surpriză, în ciuda problemelor apărute cam din luna octombrie. Ceva s-a rupt. Am avut de suferit la nivelul încrederii. Apoi s-au legat rezultatele proaste, ne-a fost tot mai greu să ne mobilizăm”, a mai spus acesta.

250.000 de euroe cota pe transfermarkt a fundașului cu 10 meciuri în naționala U21

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.