Cupa Romaniei

Mihai Popa, eroul Astrei, a început să cânte la final: „O sole mio!” :)

+13 Foto
Astra s-a calificat în finala Cupei României, după ce a eliminat-o pe Dinamo în semifinale. Mihai Popa (20 de ani), portarul giurgiuvenilor, a fost decisiv în ecuația partidei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 mai 2021

Astra s-a calificat în finala Cupei României, după ce a eliminat-o pe Dinamo în semifinale. Mihai Popa (20 de ani), portarul giurgiuvenilor, a fost decisiv în ecuația partidei.

„Cel mai greu moment a fost când am luat gol în minutul 89. Știam unde și cum trag majoritatea fotbaliștilor de la Dinamo. Finala înseamnă ceva extraordinar, la capătul unui sezon unde încă luptăm pentru a evita retrogradarea. Trebuie să câștigăm și finalele din play-out, apoi spălăm rușinea”, a declarat Popa la Digi Sport. 

Chiar înainte de flash-interviu, microfonul televiziunilor a cedat, timp pentru ca Popa să-și încerce talentul de cântăreț: „O sole mio!”, a fost versul celebru intonat de goalkeeperul Astrei .

„La penalty-uri e loterie, e noroc, dar iar luasem gol în minutul 89. Și-n campionat s-a întâmplat, în minutele 89, 90, 91. E o șansă uriașă la un trofeu, putem învinge Craiova. Plecăm cu șansa a doua, presiunea e pe Craiova. E și meritul lui Neagoe că am ajuns până aici. Rezultatele țin un antrenor, din păcate, nu poți schimba 30 de jucători”, a spus și Valerică Găman.

Dinamo - Astra. Andreas Mihaiu i-a îngropat pe „câini”

La 4-3, Andreas Mihaiu avea calificarea în picior. Mijlocașul a ratat, însă portarul Astrei, Mihai Popa, nu a rămas cu niciun picior pe linia porții, astfel că lovitura a fost repetată, corect, la indicația brigăzii conduse de Cătălin Popa. 

Doar că fotbalistul „câinilor”, deși a schimbat colțul, a ratat încă o dată! Până la final Gevaro Nepomuceno a țintit transversala, iar Astra merge în finală, unde, cel mai probabil, va da piept cu CS Universitatea Craiova.

3 jucătoride la Dinamo ar fi ratat finala Cupei, din cauza cumului de cartonașe: Anton, Morsay și R. Grigore

2018este anul când belgianul Kino Delorge (Dinamo) a ratat cu Csíkszereda, pe atunci Liga 3, la penalty-urile de departajare, în același stil ca și Mihaiu

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Astra

+13 Foto
foto: Cristi Preda/GSP

Citește mai multe știri despre Dinamo - Astra:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.