Publicitate

Cum să-ți personalizezi trotineta electrică pe stilul tău

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 mai 2021

Unul dintre cele mai populare mijloace de transport din lume, în ultimii ani, trotineta electrică și-a găsit din ce în ce mai mulți adepți și la noi. Avantajele sale sunt numeroase atât pentru utilizator, cât și pentru mediu. În primul rând, te poți strecura ușor în trafic și poți scurta timpul către destinație, faci economie în buget pentru că nu ai nevoie de combustibil, nu poluezi mediul, în plus, trotinetele sunt portabile, ușor de cărat - mai ales dacă îți procuri o geantă sau o curea de umăr din gama de accesorii pentru trotinetă electrică – și sunt foarte cool. 

Mai mult decât atât, trotinetele electrice sunt ușor de întreținut. De exemplu, dacă optezi pentru un model Xiaomi Mijia M365, foarte la modă și foarte ușoară, îți va fi ușor să găsești piese de schimb Xiaomi, care nu sunt nici foarte scumpe, atunci când ai nevoie de reparații minore.

Iar ca să-ți faci plimbările mai frumoase și viața pe trotinetă mai ușoară, poți opta pentru personalizarea mijlocului tău de locomoție cu diferite accesorii pentru trotineta electrică, adaptate stilului tău de viață, pe care le găsești la diferiți furnizori. Însă când alegi accesoriile, analizează compatibilitatea acestora cu produsul tău. Iată câteva dintre cele mai folosite accesorii pentru trotinetă electrică pe care le poți folosi în avantajul tău.

Cască de protecție

Primul accesoriu pe care este obligatoriu să îl cumperi imediat ce ți-ai achiziționat o trotinetă electrică este casca de protecție. În funcție de puterea trotinetei tale, viteza cu care rulezi de obicei și tipul de suprafață pe care te afli cel mai mult, poți alege între o cască standard pentru bicicletă – ușoară, nu foarte voluminoasă și suficient de confortabilă, sau un model mai robust care oferă protecție mai bună la un eventual impact. Dacă rulezi cu mai mult de 20mph, ar fi bine să optezi pentru o cască de motociclist, care îți oferă protecție completă. În gama de accesorii pentru trotinetă electrică vei găsi diferite modele de cască pentru protecție, de la cele tip șapcă, până la variante pe 80% din suprafața capului sau chiar modele smart cu semnalizare inclusă.

Scaun ajustabil

Chiar dacă atunci când îți cumperi o trotinetă, îți asumi că vei sta în picioare, de ce să nu obții un upgrade de confort, adăugându-i un scaun reglabil compatibil, pe care îl poți folosi atunci când simți nevoia să te așezi? În gama de accesorii și piese de schimb Xiaomi, vei găsi un astfel de model de scaun, ideal pentru plimbările lungi.

Haine reflectorizante

Rămânând în zona de siguranță, vestele reflectorizante sunt încă un element care nu ar trebui să-ți lipsească atunci când te urci pe trotinetă. Poate nu este cel mai cool accesoriu, însă îți va asigura vizibilitatea în trafic și vei evita, astfel, pericolele, mai ales dacă rulezi în zone aglomerate, cu trafic intens. Unele branduri de accesorii pentru trotinetă electrică îți pun la dispoziție și alte variante de echipament reflectorizant, precum ghiozdane inteligente cu ecran led, pe care să le porți în spate și care te ajută și la capitolul bagaj, sau benzi cu led pentru brațe.

Lumini de semnalizare

Pentru o și mai bună vizibilitate, echipează-ți trotineta cu un set suplimentar de lumini cu led și un far extra, pentru și mai multă lumină. Dacă vei da o căutare în zona de piese de schimb Xiaomi, vei găsi diferite variante de echipamente și accesorii pentru trotinetă electrică, pe care le poți adapta modelului tău. Atunci când îți alegi un far, fii atent la durata bateriei, greutatea piesei și modul de funcționare.

Sistem antifurt

Trotineta electrică este un mijloc de transport folosit pentru deplasările în mediul urban, aproape oriunde - la serviciu, la școală, la supermarket. De multe ori, este nevoie ca trotineta să rămână parcată în locuri speciale și în acest caz ai nevoie de un sistem antifurt. Poți alege un model tip cablu - ușor și flexibil, o variantă cu lanț – ceva mai greu dar cu un nivel de protecție mai mare, fiind mai dificil de tăiat decât sistemul cu cablu, sau un model tip lacăt – solid și foarte greu de tăiat, care va asigura trotinetei tale un grad ridicat de protecție antifurt.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.