Liga 1

4 transferuri la FCSB » „Doi iau sigur, 100%. Ceilalți sunt pentru viitor”

Articol de Alexandru Barbu  —  joi, 13 mai 2021

Gigi Becali, conducătorul lui FCSB, va întări echipa la vară. Într-un dialog cu GSP, omul de afaceri a precizat principalele posturi vizate.

Vom face cu siguranță transferuri, avem nevoie de 4-5 jucători. 100% vom lua un fundaș central și un atacant! Sigur! După, e posibil să fac investiții de viitor. 

Eu așa procedez. Iau doi fotbaliști pentru performanță imediată și doi pentru viitor, să iau bani pe ei”, a declarat Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali, patron FCSB: „Ce emoții? Am 10 milioane € în cont!”

Întrebat despre acest final de sezon, Becali nu este deloc afectat de miza campionatului. Principalul motiv: siguranță financiară a clubului.

„N-am emoții deloc. Ce emoții să am? În viață cum îți așterni așa dormi. Eu nu sunt microbist, am o afacere care se numește fotbal. Am 10 milioane de euro în cont. Dacă am emoții cu banii ăștia în buzunar, mă bate Dumnezeu! 

Societatea mea e pe plus și mai are și marfă de vânzare în valoare de 50-60 de milioane de euro. Eu vreau campionatul doar pentru că aduce bani! Dacă nu aducea bani, nu mă interesa! Sau dacă nu-l vindeam pe Man, normal, da, aveam ceva emoții, pentru că sunt om.

Cine va merita campionatul, ăla îl va lua. Poate le batem noi pe Sepsi și Craiova, CFR pierde cu Craiova și face egal cu Botoșani și suntem campioni”, a mai spus Becali.

FCSB, programul până la finalul sezonului

  • Sepsi (d)
  • Craiova (a)
  • CFR Cluj (d)

Tot ce trebuie să știi înainte de Sepsi - FCSB

>

Citește mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.