Liga 2

Căpitanul lui FC U Craiova, „la cald”: „Îi mulțumesc patronului nostru, Adiță”

Articol de Bogdan Sorocan (video)  —  Thursday, 13 May 2021

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1! Dragoș Albu, căpitanul oltenilor, vrea să termine play-off-ul în fotoliul de lider.

„Am visat la momentul ăsta de când am venit la FC U Craiova, adică din vară. Sunt foarte fericit că am promovat matematic cu două etape înainte de final. Vrem să terminăm pe primul loc, ar fi păcat să nu o facem pentru că tot anul am fost pe primul loc. 

Am fost un grup unit, am trecut peste momentele mai neplăcute, clubul a făcut tot ce ține de el pentrui a promova. Suporterii, chiar dacă nu au fost prezenți în tribune, i-am simțit alături.

E o atmosferă foarte plăcută. Vreau să îi mulțumesc patronului nostru, Adiță, și domnului Mititelu, care a fost alături de mine și au crezut în mine din prima secundă și mulțumesc că mi-au dat șansa să joc la acest club”, a declarat Albu la final.

Liderul celor de la FC U Craiova a încheiat interviul cu o ironie adresată rivalei din oraș: „Care Craiova? Craiova suntem noi și sperăm să avem aceleași rezultate și în Liga 1”.

FC U Craiova a promovat în Liga 1!

+42 Foto
Captură facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Oltenii și-au asigurat după egalul cu Csikszereda (0-0) promovarea matematică în Liga 1. U Craiova 1948 are 50 de puncte, cu două partide rămase de jucat. 

CS Mioveni, aflată pe 3, loc de baraj, are 6 lungimi în minus față de alb-albaștri. Astfel, diferența dintre cele două echipe nu poate fi redusă decât până la egalitate. În acest scenariu, Craiova beneficiază de avantajul rezultatelor directe.

De partea cealaltă, Csikszereda e pe locul 6, cu 37 de puncte și are șanse mici la promovare.

FC U Craiova a promovat în Liga 1!

FC U Craiova, în Liga 1! Fiesta în Bănie

>

Ce a declarat Bornescu la final:

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.