Liga 2

Mihai Iosif, eliminat după o fază hilară! Dan Alexa a început să râdă de el

Rapid a învins-o pe ASU Poli, scor 1-0, în runda a 8-a a play-off-ului din Liga 2. Mihai Iosif, 46 de ani, antrenorul giuleștenilor, a oferit faza finalului de meci.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 mai 2021

Rapid a învins-o pe ASU Poli, scor 1-0, în runda a 8-a a play-off-ului din Liga 2. Mihai Iosif, 46 de ani, antrenorul giuleștenilor, a oferit faza finalului de meci.

Antrenorul alb-vișiniilor a încercat, prin săritură, să blocheze un jucător al timișorenilor care încerca să repună de la margine ('82). Evident, „centralul” întâlnirii, Ion Coza, l-a eliminat imediat pe Mihai Iosif. Acesta a văzut ultimele minute ale partidei din tribune.

Dan Alexa, tehnicianul lui ASU, s-a amuzat copios de gestul omologului său.

Mihai Iosif, după Rapid - ASU Poli 1-0: „M-am ridicat pe vârfuri”

„Este prematur să sărbătorim. Ne bucurăm, dar nu sărbătorim. A fost o tensiune enormă, un joc foarte greu. A durat o veșnicie! Presiunea și-a pus amprenta asupra noastră. Cred că am dominat partida cap-coadă. Per total, victoria e meritată. 

N-am discutat manieraa de arbitraj nici la Călărași, meci după care cred că Pușcaș are mâna în gips (n.r. jucătorul Dunării a comis de două ori henț în careu). 

N-am sărit la faza la care am fost eliminat, că nu mai pot. Doar m-am ridicat pe vârfuri. Din instinctul. Am vrut să-mi apăr cum am putut echipa. Am sărit în spațiul destinat antrenorului. A fost o reacție de impuls. Dar, dacă ăsta e regulamentul, îl respect. Se vede mai bine meciul din tribune oricum”, a declarat Iosif la Telekom Sport.

Mihai Iosif, protestând după decizia lui Coza

FC U Craiova a promovat matematic în Liga 1

FC U Craiova și-a asigurat după egalul cu Csikszereda (0-0) promovarea matematică în Liga 1. U Craiova are 50 de puncte, cu două partide rămase de jucat. CS Mioveni, aflată pe 3, loc de baraj, are 6 lungimi în minus față de alb-albaștri. Astfel, diferența dintre cele două echipe nu poate fi redusă decât până la egalitate. În acest scenariu, Craiova beneficiază de avantajul rezultatelor directe.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.