Liga 1

Daniel Stanciu anunță nașterea unui nou colos în Liga 1: „Sunt capabili să aducă jucători pe salarii cu mult peste CS Universitatea Craiova”

+42 Foto
FC U Craiova 1948 a promovat matematic în Liga 1. Daniel Stanciu, directorul executiv al divizionarei secunde U Cluj, crede că echipa condusă de familia Mititelu va fi o nucă tare în următorul sezon.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 mai 2021

FC U Craiova 1948 a promovat matematic în Liga 1. Daniel Stanciu, directorul executiv al divizionarei secunde U Cluj, crede că echipa condusă de familia Mititelu va fi o nucă tare în următorul sezon. 

Daniel Stanciu s-a luptat în acest sezon cu FC U Craiova 1948 și face dezvăluiri interesante despre forța financiară a formației din Bănie. Oficialul lui U Cluj susține că echipa condusă acum de Adrian Mititelu Jr. a oferit salarii mult peste media ligii secunde și că are un potențial mai mare chiar și decât CS Universitatea Craiova, rivala din oraș. 

Daniel Stanciu anunță investiții majore la FC U Craiova 1948 în Liga 1

„FC U Craiova a oferit salarii foarte mari, cu mult peste ce oferă cluburile din Liga 2, plus prime, bonusuri. Sunt capabili să aducă jucători pe salarii cu mult peste ce oferă Universitatea Craiova (n.r. echipa din Liga 1)”, a spus Daniel Stanciu, la „Digi Sport Special”.

Mircea Bornescu: „Suntem în primele 3 echipe din Liga 1”

Mircea Bornescu (40 de ani), team managerul de la FC U Craiova, a fost invitat la GSP Live și a vorbit despre situația financiară a clubului.

„Suntem între primele 3 din Liga 1, din punctul de vedere al situației financiare. Primele și salariile sunt la zi, toate plățile către furnizori sunt la zi, stăm la cele mai bune hoteluri tot timpul, plecăm cu două zile înainte la fiecare meci, deci jucătorii au cele mai bune condiții pentru a face performanță și ar promova în Liga 1. Avem un buget nelimitat. Așa e în momentul de față, nu știu ce se va întâmpla mai târziu. Avem disponibil tot ceea ce necesită jucătorii, absolut orice”, a declarat Bornescu la GSP Live.

Deocamdată la Craiova lucrurile s-au liniștit financiar. Banii care vin din drepturile TV ar trebui să reprezinte doar 25% din bugetul unui club care vrea să intre în play-off și să aibă performanțe. Parcă de la televiziuni vine în jur de un milion și jumătate când promovezi. E o sumă importantă, însp nu e nici pe departe de ajuns ca să supraviețuiești în Liga 1. Noi avem un contract de sponsorizare cu o firmă din București, deocamdată. E unul normal, nu vă gândiți la cine știe ce cifre. Sponsorizările reprezintă acum cam 2% din buget. Odată ce am intra în Liga 1, normal că vrem să atragem sponsori și mai puternici.
- Adrian Mititelu Jr. pentru GSP

La noi nu au fost probleme din acest punct de vedere, financiar. Mă bucură asta. Oamenii sunt serioși. Cât timp ești serios, nu ai cum să nu faci performanțe. Eu zic că diferența o face concentrarea în Liga 1. În Liga 1, acolo fiecare eroare e speculată. Aici, în Liga 2, mai ratează.
- Denis Ispas, fundaș FC U Craiova 1948

VIDEO FC U Craiova 1948 a sărbătorit promovarea în Liga 1

>

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.