Liga 1

Sepsi - FCSB se joacă fără spectatori, chiar dacă autorităţile au dat liber: „Nu vindem bilete, nu punem sănătatea oamenilor în pericol!”

Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi Sf. Gheorghe, crede că decizia revenirii fanilor pe stadioane trebuie analizată atent.

Articol de Vlad Nedelea  —  vineri, 14 mai 2021

Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi Sf. Gheorghe, crede că decizia revenirii fanilor pe stadioane trebuie analizată atent. 

Klaus Iohannis a declarat că fanii pot reveni în tribune, începând cu acest week-end. Anunțul președintelui nu a fost urmat de instrucțiuni clare și a generat confuzie în fotbalul românesc. Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi, spune că nu vor fi puse în vânzare bilete pentru meciul cu FCSB, de duminică. 

Sepsi - FCSB, fără spectatori

„Am ascultat cu atenție, am vorbit între noi, chiar și în această dimineață, și cred că nu e bine să ne pripim. Ne dorim suporteri în tribune, știm că lumea așteaptă cu nerbădare revenirea pe stadion, dar deocamdată nu a ajuns la noi un protocol oficial. Tocmai de aceea îndemnăm la calm, să cugetăm bine la o astfel o decizie, pentru că e vorba despre sănătatea oamenilor. 

Vom vrea să urmărim cu atenție cum organizează FRF finala Cupei, cred că va fi un test interesant, de la care toate cluburile trebuie să învețe, să vadă cum e organizarea unui meci în astfel de condiții. Apoi vom putea vorbi despre suporteri. 

E clar, la meciul cu FCSB nu vom vinde bilete! E prea din scurt și nu vrem să comitem greșeli care să pună în pericol sănătatea oamenilor”, a declarat Cornel Șfaițer, pentru GSP.ro. 

Lumea fotbalului, luată prin surprindere

Liga și Federația au fost luate prin surprindere de anunțul președintelui Iohannis. Nici oficialii cluburilor din Liga 1 nu știu cum să gestioneze situația din acest week-end: „Nu știm nimic, e neclară treaba, încă n-am primit ceva oficial, așteptăm și noi să vedem”.

GSP.ro a încercat să afle mai multe de conducătorii fotbalului românesc, dar nu a primit încă un răspuns.

VIDEO Sepsi - FCSB, meci crucial în lupta pentru titlu

>

Citește și alte știri din play-off:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.