Media

Scene ireale! Ciuculescu și Chitoșcă, foşti jucători la FCSB, şi-au împărţit pumni la Survivor România: „De aia nu vă halesc!”

Ștefan Ciuculescu a sărit la Zannidache, iar Chitoșcă i-a luat partea celui din urmă FOTO: Captură @Kanal D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 mai 2021

Ștefan Ciuculescu (27 de ani) și Sebastian Chitoșcă (28 de ani) au fost implicați într-un conflict fizic la „Survivor România”. 

Ștefan Ciuculescu, fostul portar la FCSB şi la Rapid, și Sebastian Chitoșcă, ex-mijlocaș la FCSB, au sărit la bătaie în timpul emisiunii „Survivor România”. Cei doi fac parte din aceeași echipă, a „Faimoșilor”, una împărțită în două tabere.

Chitoșcă și Ciuculescu, scandal-monstru la Survivor

În timpul unui joc pentru imunitate, Ștefan Ciuculescu a sărit de pe banca „Faimoșilor” și l-a împins violent pe Zannidache, un coleg de echipă. Fostul portar al Rapidului nu s-ar fi oprit din agresiune, strigând „Atâtea critici și atâtea scuze... S-a umplut paharul! De aia nu vă halesc!”, dacă nu intervenea Sebastian Chitoșcă. Conform Kanal D, cel din urmă a încasat și un pumn din partea lui Ciuculescu, înainte să fie despărțiți.

FOTO: Captură @Kanal D

Intriga scandalului îl reprezintă cele două tabere din echipa „Faimoșilor”. Chitoșcă și interpretul Zannidache sunt liderii grupării majoritare, în timp ce Ștefan este susținut în acest moment doar de dansatoarea Elena Marin și de cântărețul Culiță Sterp. 

Citește și alte știri despre Survivor România:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.