Liga 1

Marius Croitoru și-a desființat jucătorii: „Sunt nesimțiți! N-am văzut așa ceva în 30 de ani!”

Academica Clinceni a câștigat thriller-ul cu FC Botoșani, scor 4-3, în primul meci al etapei #8 din play-off-ul Ligii 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, și-a făcut praf jucătorii la final.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 mai 2021

Academica Clinceni a câștigat thrillerul cu FC Botoșani, scor 4-3, în primul meci al etapei #8 din play-off-ul Ligii 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, și-a făcut praf jucătorii la final.

În minutul 70, FC Botoșani conducea cu 3-1. „Dubla” lui Markovic și reușita lui Chunchukov au întors scorul la Clinceni.

Marius Croitoru și-a desființat jucătorii după Academica Clinceni - FC Botoșani 4-3

Nu am explicații, nu pot să cred că am pățit așa ceva, sunt de 30 de ani în fotbal, nu am văzut așa ceva până în acest moment! Nu e vorba de lejeritate, ăsta e un cuvânt frumos, eu merg mai sus, e nesimțire! Consider că le-am oferit toate condițiile să se concentreze la fotbal, s-au crezut prea devreme învingători însă.

Nici nu mai pot să strig de pe margine, este o palmă grea dată mie, în primul rând, apoi celor care investesc în acest club. Acum o să le fac un program dur. Nu iau decizii radicale, dar vor plăti scump! E și greșeala mea pentru că am crezut în unii jucători”, a declarat Croitoru la Telekom Sport.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.