Publicitate

Craiova - CFR Cluj: Își revin ardelenii după șocul cu Sepsi? Cotă mărită la 15 pentru victoria celor de la CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 mai 2021

Craiova - CFR Cluj se joacă azi, de la 21:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 8-a din playoff-ul Ligii 1. Oltenii au trei înfrângeri la rând și au poziția amenințată de Sepsi, în timp ce clujenii sunt obligați să câștige pentru a-și păstra primul loc în clasament.

Craiova și CFR Cluj sunt într-o perioadă proastă și vin după meciuri nereușite în ultima perioadă. CFR a pierdut cu Sepsi și a rămas lider doar pentru că FCSB n-a reușit s-o învingă pe Academica Clinceni, în timp ce Craiova a trecut de la o pretendentă la titlu la o echipă care nu mai e sigură de poziția a 3-a în Liga 1. În meciul tur, Craiova a învins-o pe CFR cu 2-1, chiar în Gruia, cu goluri semnate de Ivan și Tudorie.

CFR n-a reușit s-o învingă pe Craiova în ultimele trei meciuri disputate la Cluj. S-au înregistrat două succese pentru trupa din Bănie, în timp ce o partidă s-a terminat așa cum a început, 0-0. În 2019 a învins-o CFR ultima dată, acasă, pe Craiova, scor 2-0. Acum, formația pregătită de Edi Iordănescu e obligată să câștige pe „Oblemenco” pentru a fi sigură că-și păstrează șefia în playoff-ul Ligii 1. Pariorii pot profita dacă CFR Cluj obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 15 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Koljic, Papp (accidentați), Bancu (suspendat), Vlădoiu (incert) și M. Roman II (indisponibil) nu vor juca pentru Craiova;
  • Partida va fi arbitrată de Istvan Kovacs;
  • Edi Iordănescu are tot lotul valid pentru derby-ul cu Craiova;
  • „Ne așteaptă o partidă foarte grea! Matematic, Craiova încă poate lua titlul”, a spus Edi Iordănescu;
  • „În acest final de playoff vom juca doar pentru noi! Suntem departe de primul loc din cauza noastră!”, a spus Ouzounidis.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui CFR Cluj a fost mărită la 15, în loc de 2,28. Suma maximă care poate fi pariată este de 25 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 375 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.