Liga 1

Revoltă după ce omul Cortacero a revenit în România și a anunțat planurile ibericului: „Tupeu inimaginabil! Vor să dea un tun și să plece”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 mai 2021

Florin Prunea, fost președinte la Dinamo, a vorbit despre situația complicată a clubului și despre intențiile conducerii iberice.

Rufo Collado, fostul director sportiv al „câinilor” se află în România și a anunțat că el și Pablo Cortacero nu vor renunța la club, ci au planuri importante pentru Dinamo.

Florin Prunea se ia de Cortacero și Collado: „Au un tupeu inimaginabil!”

După revenirea în țară a lui Collado, Florin Prunea i-a criticat în termeni duri pe cei doi conducători spanioli, fiind sigur că aceștia nu au de gând să ajute clubul.

„Cât tupeu poți să ai?! Păi, cum poți să vii tu în fața echipei și a antrenorilor? Nu mai spun de suporteri... Ăștia cred vreodată că vor intra în stadionul Dinamo? 

O au grea! Au un tupeu inimaginabil! Nu au ce să caute ăștia! Ei pregătesc ceva, vor să dea un tun de 2-3 milioane și să plece. Ce au făcut ăștia? Au pus în pericol situația echipei. Dacă suporterii nu făceau eforturile pe care le fac, echipa dispărea.

Ați scos capul când ați văzut că echipa e aproape de a-și îndeplini obiectivul de a scăpa de retrogradare și urmează să intre niște bani din drepturile de televizare. Aici trebuie avut mare grijă. Se întorc ca și cum nu s-a întâmplat nimic. E un tupeu inimaginabil”, a spus Prunea, potrivit Prosport.

Da, sunt în București. Dar sunt de câteva zile bune, nu de azi. Se va întoarce și Pablo Cortacero. O să facă declarații zilele viitoare în care va explica toată situația. Ne vom întoarce la Dinamo și vom face echipă bună
- Rufo Collado pentru Gazeta Sporturilor pe 12 mai

Cortacero, învins de DDB

Pablo Cortacero, acționarul majoritar de la Dinamo, a pierdut miercuri o nouă acțiune deschisă în justiție împotriva clubului alb-roșu, cererea de intervenție formulată de spaniol a fost anulată de instanță, ca netimbrată. 

Ibericul reclamase decizia prin care a fost scos în luna februarie din Consulul de Administrație.

VIDEO Dinamo, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu FC Argeș

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.