Liga 3

Patronul de la Mostiștea își anunță retragerea după meciul cu Steaua: „Nu voi mai finanța! E țara lui Pacionel! Am luptat cu influența Stelei”

+41 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Marius Mărgărit  —  sâmbătă, 15 mai 2021

ACS Mostiștea Ulmu a pierdut și returul cu Steaua, 0-2, iar „militarii” s-au calificat în finala barajului de promovare în Liga 2, după ce în tur s-au impus cu același scor.

La finalul meciului din Ghencea, Vasile Târșolea, finanțatorul oaspeților, a criticat în termeni dur arbitrajul și a explicat gestul din finalul partidei, când a vrut să scoată echipa de pe teren, fiind cu greu convins să renunțe la idee.

Vasile Târșolea renunță la Mostiștea Ulmu după meciul cu Steaua

„E un sentiment pe care l-am avut și data trecută, un deja vu. Am vrut să scot echipa de pe teren pentru că am văzut de câteva ori filmarea și m-am lămurit în legătură cu acea simulare mai meșteșugită. S-a agățat de jucătorul nostru și cu asta basta! Nu am scos echipa la insistența jucătorilor, să nu le răpesc această plăcere.

Echipa noastră n-a fost deloc inferioară! Nu văd de ce e greu să lupți cu Steaua. Noi am luptat cu influența Stelei! Nu s-a văzut că CSA a fost ajutată?! Acel arbitru dat penalty din proprie inițiativă în primul meci? Acum, aceeași poveste, același Pacionel, același penalty! Concluzia e că e țara lui Pacionel.

Nu voi mai finanța echipa! Nu merită! Peisajul ăsta nu e propice pentru performanță. Ce rost are să faci eforturi și sacrificii personale?”, a spus Târșolea la interviurile de la finalul partidei. 

VIDEO Vasile Târșolea a vrut să scoată echipa de pe teren în Steaua - Mostiștea Ulmu

>

Citește mai multe știri despre CSA Steaua - Mostiștea Ulmu:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.