Liga 1

CFR Cluj, reacție surpinzătoare după victoria contra Craiovei: „Cu Botoșani ne va fi mai greu”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 May 2021

CFR Cluj s-a impus categoric pe terenul celor de la CS Universitatea Craiova, 3-1, și este lider în play-off-ul Ligii 1 cu două etape înainte de final.

Marius Bilașco (39 de ani), directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a vorbit după meci la GSP LIVE despre victoria obținută pe „Ion Oblemenco” și despre finalul incendiar din play-off.

VIDEO Marius Bilașco: „Meciul cu Botoșani o să fie mai greu”

>

„Mi-a plăcut spiritul echipei. S-a văzut că atunci când suntem concentrați la maximum, rezultatul e în favoarea noastră. Asta ne de încredere pentru partida următoare, care va fi mai grea decât cea contra Craiovei. Jucăm în deplasare și peste doar trei zile. E o deplasare dificilă, dar cred în grupul de jucători. Dar dacă vom arăta ca o echipă rezultatele vor fi în favoarea noastră!

E foarte important ce facem noi! Dacă menținem diferența de puncte e mai puțin important ce fac alții! Așa trebuie să privim lucrurile”, a spus Bilașco la GSP LIVE..

Arlauskis a fost cu noi, la Craiova. A fost cu lotul care a făcut deplasarea. E OK și probabil va fi apt pentru următoarele partide. E un jucător important! Nu știu care dintre cei trei portari va pleca la vară, nu pot să răspund acum
- Marius Bilașco

Citește mai multe știri despre Craiova – CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.