Liga 1

FC ARGEȘ - DINAMO 1-2. Cum explică Dusan Uhrin revirimentul: „Acesta este secretul nostru!”

+23 Foto
Dusan Uhrin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 mai 2021

Dusan Uhrin jr. (53 de ani), antrenorul lui Dinamo, a tras concluziile după victoria de la Pitești cu FC Argeș, scor 2-1. Tehnicianul ceh al „câinilor” refuză să vorbească despre un loc de Conference League și e încă precaut privind evitarea barajului la retrogradare.

După cea de-a cincea victorie consecutivă reușită în Liga 1, care îi apropie pe roș-albi de îndeplinirea obiectivului, Dusan Uhrin a mai spus că schimbarea sistemului, din 4-2-3-1 în 3-5-2, a contribuit la rezultatele remarcabile din ultima perioadă.

Dusan Uhrin: „Am găsit sistemul potrivit”

„Sunt fericit pentru această victorie, am muncit mult. N-a fost ușor, adversarul a jucat bine. Conduceam cu 1-0, dar noi nu jucam bine. Până la urmă, am avut mai multe ocazii decât adversarul nostru. 

Secretul nostru? Am găsit sistemul potrivit pentru noi, 3-5-2, care e un sistem bun pentru noi. În plus, ne-am dorit să câștigăm fiecare meci. Am contract cu Dinamo, dar haideți să așteptăm ultimul meci, mai avem nevoie de puncte. Nu mă gândesc la cupele europene, mă gândesc doar la modul în care să evit barajul”, a spus Dusan Uhrin, la Digi Sport.

Dinamo e ca și scăpată de retrogradare și poate ataca un loc de baraj pentru Conference League!

Dinamo a obținut o victorie vitală, 2-1 în deplasare cu FC Argeș, însă nu e scăpată încă matematic de amenințarea „barajului”: „câinii” au nevoie de cel puțin un punct în ultima etapă, contra Chindiei, pentru a răsufla ușurați după cel mai greu sezon din istorie.

Paradoxal, „câinii” speră și la un loc pentru „barajul” de calificare în Conference League. Roș-albii au obținut licență pentru Europa și sunt la doar un punct în spatele lui FC Argeș. În ultima etapă, Dinamo dă piept cu Chindia, iar FC Argeș joacă în deplasare cu Hermannstadt.

VIDEO Galeria lui Dinamo, prezentă la duelul cu FC Argeș

>

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FC Argeș - Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.