Liga 1

Sepsi - FCSB. N-a pierdut cu roș-albaștrii în acest sezon și atrage atenția asupra marii probleme a echipei lui Becali: „Cred că acolo e o greșeală”

Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi, vrea să încheie pe podium play-off-ul și a remarcat marea problemă a celor de la FCSB.

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  duminică, 16 mai 2021

Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi, vrea să încheie pe podium play-off-ul și a remarcat marea problemă a celor de la FCSB. 

Sepsi și FCSB încheie etapa cu numărul 8 din play-off, astăzi, de la ora 22:00. Ambele formații au obiective concrete în acest final de sezon. Covăsnenii vor locul 3, iar bucureștenii încearcă să o detroneze pe CFR Cluj. 

VIDEO Cornel Șfaițer, înainte de Sepsi - FCSB: „Vrem pe locul 3”

>

„Cei de la FCSB vin cu mult dorință de revanșă. Mai sunt 9 puncte puse în joc, dar CFR a luat o opține serioasă pentru titlu. Noi venim cu un moral bun, am învins FCSB, Craiova, CFR, cel din urmă a fost un meci deosebit pentru noi. Am crezut în acel joc și nu ne-am înșelat. Aveam încredere în potențialul și dorința băieților. 

Eu zic că e o performanță mare să învingi primele 3 clasate din play-off. Nu îmi amintesc să mai fi reușit cineva asta, de la introducerea acestui sistem competițional. E o presiune în plus pentru ei. Noi am discutat și rămâne să ne facem jocul, unul curat, cu multă determinare, cu implicare. Cunoaștem foarte bine adversarul și Leo Grozavu a pregătit bine partida”, a spus Cornel Șfaițer, pentru GSP.ro. 

Șfaițer a remarcat problemele de la FCSB

„Cred că e o greșeală la nivel de lot, din debutul sezonului. Când vrei să te lupți pe mai multe fronturi, la un club de calibrul celor de la FCSB, e nevoie să îți construiești un lot valoric și numeric echilibrat. La nivel de pregătire fizică, nu e treaba mea, au avut momente de prospețime, au aut și accidentări. Dar asta s-a văzut la toate echipele din Liga 1”, a spus Șfaițer.

3 meciuri directes-au disputat între Sepsi și FCSB în acest sezon. Covăsnenii nu au pierdut niciunul

Citește și alte știri despre Sepsi - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.