Nationala

Mircea Lucescu, despre decizia luată de Gigi Becali: „De neacceptat! E o mare greșeală”

Mircea Lucescu (75 de ani) nu e de acord cu decizia celor de la FCSB, de a nu lăsa jucătorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 mai 2021

Mircea Lucescu (75 de ani) nu e de acord cu decizia celor de la FCSB, de a nu lăsa jucătorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

  • Competiția de fotbal de la Jocurile Olimpice este programată între 21 iulie și 7 august 2021. 

Gigi Becali a transmis clar că nu le va permite jucătorilor de la FCSB să meargă în Japonia, la Jocurile Olimpice. Mihai Stoica a întărit această idee, într-un dialog purtat cu fanii formației bucureștene. Mircea Lucescu spune că decizia lor este una greșită și că ar fi fost o rampă importantă de lansare pentru fotbaliști. 

Mircea Lucescu nu e de acord cu Gigi Becali

„Este de neacceptat! O participare la Jocurile Olimpice ridică valoarea jucătorului. Stând acasă, vor să vândă jucătorii în străinătate, să ia bani. Nimeni nu-i vede aici. Jocurile Olimpice sunt o rampă de lansare importantă. Sunt jucători tineri. Eu nu cred că există cineva care să nu gândească în felul acesta. 

E greşeala lor atunci. În străinătate e cu totul altceva. Campionatul italian, francez, spaniol, englez, german, ei n-au nevoie să-şi scoată în faţă jucătorii. Dar noi avem foarte mare nevoie”, a spus Mircea Lucescu, potrivit Look Sport. 

România pregătește Jocurile Olimpice în Spania

România U23 ar fi trebuit să ia parte la un turneu de amploare, în Franța, la Toulon, dar competiția a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Selecționerul Mirel Rădoi a reușit să planifice un cantonament înaintea Jocurilor Olimpice, în perioada 31 mai - 9 iunie.

România U23, două meciuri amicale în Spania

  • România - Mexic » 5 iunie, ora 21:00
  • România - Australia » 8 iunie, ora 21:00

VIDEO Mircea Lucescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Răzvan Raț: „Îmi venea să-i dau cu ceva în cap! Așa m-am gândit”

>

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.