Stranieri

Nebunie de meci în Cehia! Florin Niță a gafat într-un duel cu 9 goluri

Florin Niță a fost titular în thriller-ul cu Mlada Boleslav. Sursă foto: Twitter Sparta Praga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 mai 2021

Florin Niță (33 de ani), goalkeeper-ul din poarta naționalei, a fost titular într-un adevărat thriller în Cehia. Sparta Praga, formația românului, s-a impus cu neverosimil 5-4 în deplasarea cu Mlada Boleslav.

Niță a încasat patru goluri și a greșit la una dintre reușitele Mladei Boleslav. Românul a „clacat” la golul de 3-2, cel prin care Mlada a preluat conducerea. Niță a ieșit greșit la o fază de atac a gazdelor, apoi s-a redresat prea târziu și nu a mai putut evita golul. (VIDEO, AICI)

Colegii din ofensivă l-au „scos” pe Niță. Sparta Praga a revenit de la 2-3 și a câștigat unul dintre cele mai frumoase meciuri din actuala ediție din Cehia.

Sparta Praga încearcă să-și asigure locul 3

Cu două etape înainte de final, miza în Cehia a rămas doar stabilirea podiumului. Slavia e campioană autoritară, echipa lui Nicușor Stanciu având un avans de 24 de puncte față de rivala din oraș. Sparta Praga are 68 de puncte, iar Jablonec e pe 3, cu 65 de puncte.

Sparta Praga a devenit o specialistă a meciurilor spectaculoase. În urmă cu mai bine de o lună, pe 3 aprilie, Sparta Praga, cu Florin Niță integralist, se impunea cu 7-2 în fața lui Jablonec.

Florin Niță și-a prelungit contractul cu Sparta Praga

În urmă cu o lună, Florin Niță (33 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Sparta Praga, până în vara anului 2023. 

Florin Niță a fost cel mai bun „tricolor” în debutul preliminariilor pentru Campionatul Mondial. Prestațiile sale au fost solide și la echipa de club, așa că șefii celor de la Sparta Praga au făcut eforturi pentru a-i prelungi contractul. Anunțul oficial a fost făcut astăzi, într-un eveniment la care a asistat și Tomas Rosicky, fostul mare fotbalist ceh, actualmente director sportiv.

„E un pas important pentru mine, dar și pentru familia mea. Sper să am în continuare prestații la fel de bune. Sunt foarte fericit că voi rămâne la Sparta încă doi ani. Vreau să obținem rezultate bune. Aș vrea să ne calificăm în Champions League. De ce nu? Vreau să le mulțumesc fanilor, simt că îmi apreciază munca și îmi transmit mereu multă dragoste. Sper să păstrăm aceeași relație”, a declarat Florin Niță, în momentul semnării contractului.

VIDEO Cristian Hăisan, comparație între generația lui și cea actuală: „Mă uit la portarii din ziua de azi și îmi fac cruce cu ambele mâini”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.