Liga 1

Gigi Becali își desființează propriul jucător: „E căcăcios, îi tremură picioarele!” + Transferul ratat pe care îl regretă: „Nu e mare fotbalist, dar e bărbat adevărat”

+20 Foto
Risto Radunovic, FCSB (primul din dreapta) // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 mai 2021

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, spune despre Risto Radunovic (29), fundașul muntenegrean transferat în iarnă de la Astra Giurgiu, că este „fricos”. Latifundiarul l-a lăudat pe Andrei Burcă (28), stoperul de la CFR Cluj, jucător pe care putea să îl aducă în 2019.

După egalul dintre Sepsi OSK și FCSB, scor 2-2, Gigi Becali nu a mai răbdat. Finanțatorul „roș-albaștrilor” a intrat în direct și a criticat o bună parte dintre jucătorii echipei, printre care Risto Radunovic, fundașul stânga transferat la începutul anului de la Astra. 

Gigi Becali: „Radunovic e fricos! Burcă e bărbat”

„Radunovic, fotbalist adevărat, dar de când a venit aici, e fricos, e căcăcios. Toți, când vin la noi, le tremură picioarele. N-ai ce să le faci, nu sunt bărbați. Fotbalul se joacă pe bărbăție”, a spus Becali la „Digi Sport Special”. 

În continuare, Gigi Becali a identificat și genul de jucător pe care și l-ar dori la echipă. Este vorba despre Andrei Burcă, fundașul central al rivalei CFR Cluj și al naționalei României, care putea semna cu FCSB în 2019: „Nu e Andrei Burcă un fotbalist extraordinar, am vrut să îl iau, dar e bărbat. Se bate în orice situație! De aia am vrut să-l iau. Asta e selecția mea. Nu există test de bărbăție!”.

Risto Radunovic, slab în Sepsi OSK - FCSB

La Sf. Gheorghe, cu Sepsi OSK, Risto Radunovic a fost printre cele mai slabe „piese” ale celor de la FCSB. Alături de Vali Crețu și Răzvan Oaidă, Radunovic a fost notat cu 4 în Gazeta Sporturilor de astăzi, fiind vinovat la golul 2 al covăsnenilor. A respins hazardat balonul în piciorul lui Dumiter, iar mingea a intrat în poartă.

Radunovic a fost cumpărat de la Astra cu 400.000 euro și a devenit instant titular la FCSB. Muntenegreanul are deja 23 de meciuri în tricoul „roș-albastru”, în care a oferit o singură pasă de gol și nu a marcat.

Clasament Liga 1: CFR Cluj, la o victorie de titlu

Calcule la titlu. CFR Cluj, favorită în fața FCSB

Pentru a avea un meci cu titlul pe masă în Gruia, în ultima etapă, FCSB trebuie să primească ajutor de la Botoșani. Cum poate deveni FCSB campioană:

  • CFR Cluj să piardă la Botoșani, FCSB să scoată cel puțin un punct cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă
  • CFR Cluj să facă egal la Botoșani, FCSB să câștige cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă.

Programul ultimelor două etape din play-off:

Etapa 9

  • FC Botoșani - CFR Cluj, 18 mai, ora 20:30
  • FCSB - CS Universitatea Craiova, 19 mai, 21:30
  • Academica Clinceni - Sepsi Sf. Gheorghe, 20 mai, ora 20:30

Etapa 10 (urmează să fie stabilită ziua și ora)

  • CFR Cluj - FCSB 
  • CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni 
  • Sepsi Sf. Gheorghe - FC Botoșani

VIDEO. Cornel Șfaițer, managerul celor de la Sepsi, după egalul cu FCSB, 2-2

>

Mai multe știri despre Sepsi - FCSB 2-2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.