Liga 1

Valeriu Iftime, înaintea meciului care poate decide titlul: „Mitul prieteniei FCSB - Botoșani se va întări”

Valeriu Iftime crede că speculațiile privind prietenia dintre Botoșani și FCSB se vor amplifica, dacă formația pe care o conduce o va încurca pe CFR Cluj.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 17 May 2021

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, crede că speculațiile privind prietenia dintre Botoșani și FCSB se vor amplifica, dacă formația pe care o conduce o va încurca pe CFR Cluj. 

  • Pentru a rămâne în cursa pentru titlu, FCSB depinde de FC Botoșani. Cu o victorie în fața moldovenilor, CFR ar deveni campioană pentru al 4-lea an consecutiv, cu o etapă înainte de final
  • FC Botoșani - CFR Cluj e marți, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro. 

Gigi Becali i-a transmis lui Valeriu Iftime, prin intermediul presei, că îi va face cinste cu o „șampanie grasă”, în eventualitatea în care încurcă liderul CFR. Patronul celor de la FC Botoșani a comentat situația. 

Valeriu Iftime, înaintea meciului de titlu, Botoșani - CFR

„Pentru noi contează mai puţin ce vrea FCSB, e mai important ce vrem noi. Avem dorinţa de a şterge ultimul rezultat (n.r. 3-4 cu Clinceni). Am vorbit cu băieţii, le-am spus să-şi facă o bucurie cu CFR şi le mai iert din păcate. Aş vrea tare mult să ducem acest campionat la o ultimă etapă decisivă. 

Sper să pot, doar că întotdeauna cei de la Cluj au jucat cu o anumită rigoare. Dumnezeu ne dă şansa de a arbitra campionatul, e foarte important să înţeleagă copiii lui Marius că acest meci cântărește mult în campionat”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Look Sport

Valeiu Iftime: „Dacă bat, mitul prieteniei FCSB - Botoșani se întărește”

FC Botoșani este „victima” favorită a celor de la FCSB, lucru care a amplificat speculațiile privind relație dintre cele două cluburi. 

„Nu e nicio frăţie între mine şi FCSB. A fost o colaborare, sper să mai fie, în virtutea activităților noastre de cluburi de fotbal. Aceeași colaborare am avut-o cu cei de la Cluj sau Craiova, dar de dimensiune mai mică. 

Viaţa fotbalistului e făcută din meciuri care au miză, consistență, care sunt foarte urmărite. Dacă bat CFR-ului, mitul prieteniei FCSB - Botoşani se va întări. Puţin mă interesează ce se spune, important e să jucăm fotbal”, a mai spus Iftime.

VIDEO Lucian Goian: „FCSB nu are un lider în teren”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.