Liga 1

Panduru nu-l iartă pe Gigi Becali: „Nu te interesează campionatul, nu te interesează nimic! Dacă-l lăsai, Petrea făcea mai multe”

Panduru nu-l iartă pe Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 17 May 2021

Basarab Panduru a analizat situația de la FCSB după egalul cu Sepsi, 2-2, și nu crede că antrenorul Toni Petrea este de vină pentru rezultatele mai slabe.

Fostul internațional a comentat prestația echipei roș-albastre și spune că tehnicianul Toni Petrea ar fi putut să obțină rezultate mai bune dacă era lăsat să lucreze.

Basarab Panduru îl apără pe Toni Petrea

„A făcut echipa să joace! Să ne uităm ce lot, ce bancă de rezervă are. Banca e foarte slabă în comparație cu CFR Cluj. Și ajunge să se bată până aproape de final cu CFR Cluj! Am impresia că dacă era lăsat să-și facă treaba putea să facă mai mult! El a arătat că poate face echipa să joace frumos!

Bine, avea și jucători de mare calitate, Man, Coman, Tănase. Dar juca frumos. E în stare să facă echipa să joace frumos! Dar lasă-l! Nu-l lași pentru că nu te interesează. 

De aceea nu e nicio mirare că s-a întâmplat ce s-a întâmplat! Nu te interesează campionatul, nu te interesează nimic! Îl interesează să vândă jucători! Dacă te interesa, lăsai antrenorul să-și facă treaba”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

DEZBATEREA ZILEI » Ce contează mai mult pentru un club: trofeele sau profitul?

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.