Liga 2

Răzvan Lucescu, la Rapid? » Declarația făcută după promovarea în Liga 1: „Nu știm ce ne oferă viața”

Răzvan Lucescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 18 May 2021

Răzvan Lucescu (52 de ani) a asistat la meciul dintre Rapid și FC U Craiova, scor 1-3, din penultima etapă a play-off-ului Ligii 2. La finalul confruntării, antrenorul a oferit o declarație care îi va entuziasma pe suporterii „alb-vișinii”.

Luni, Rapid a devenit a doua echipa promovată matematic în Liga 1, după ce ASU Poli Timișoara a încurcat-o pe CS Mioveni, scor 2-2 în Banat. La scurt timp după, la Buftea a avut loc meciul dintre Rapid și FC U Craiova, la care au asistat mai multe nume importante din istoria Rapidului, precum Răzvan și Mircea Lucescu și Dinu Gheorghe.

Revine Răzvan Lucescu la Rapid? „Nu știm ce ne oferă viața”

După meci, Răzvan Lucescu a discutat cu reporterii prezenți la stadion și a făcut o declarație învăluită în mister atunci când a fost întrebat dacă ar putea reveni pe banca giuleștenilor: „Eu nu pot să spun dacă mă voi vedea din nou antrenor aici, nu știm ce ne oferă viața”.

În prezent, antrenorul Rapidului este Mihai Iosif, cel alături de care „alb-vișiniii” revin în Liga 1 după 6 ani. Iosif a semnat recent prelungirea contractului cu Rapid și este legat de clubul din Giulești până la finalul anului 2022. Iubit de jucători, antrenorul este susținut și de finanțatorul Victor Angelescu.

„Are postul de antrenor garantat. Nu există niciun dubiu că Miță va fi antrenorul Rapidului anul viitor”, a spus Angelescu recent.

VIDEO. Răzvan Lucescu, după Rapid - FC U Craiova

>

„Aici e cea mai tare atmosferă! E fantastic. Era normal ca Rapid să revină în prima ligă! Fotbalului românesc îi era dor de Rapid. Echipele de tradiție ajută fotbalul românesc! Giuleștiul e ceva special, a fost ceva special și va rămâne mereu special.

Îl iubesc pe domnul Copos, iar domnul Copos iubește Rapid! E păcat că el nu a mai fost lângă Rapid. Clubul a devenit o forță după Revoluție și datorită dânsului”, a mai spus Răzvan Lucescu după meciul pierdut de Rapid cu Craiova, scor 1-3.

CV Răzvan Lucescu

  • 52 de ani
  • liber de contract din februarie
  • 6 trofee, cu Rapid, PAOK și El Jaish
  • Champions League Asia cu Al Hilal
  • sfert de finală în Cupa UEFA 2006, cu Rapid
  • două titluri de campion, cu PAOK și Al Hilal
  • Cupa Arabiei Saudite cu Al Hilal
  • promovare din liga secundă: FC Brașov
  • 7 echipe antrenate: Brașov, Rapid, Petrolul, Jaish, Xanthi, PAOK, Al Hilal și echipa națională a României (2009-2011)

Citește mai multe știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.