Liga 2

Anunț-surpriză la Rapid: „George Copos este lângă echipă”

+40 Foto
George Copos

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 18 May 2021

George Copos (68 de ani), fostul patron de la Rapid, rămâne aproape de echipa din Giulești.

Luni, Rapid a promovat în Liga 1 după 6 ani petrecuți în ligile inferioare din România. Înainte de meciul cu FC U Craiova din penultima etapă a play-off-ului ligii secunde, scor 1-3, rapidiștii au primit încurajări din partea lui George Copos, fostul patron al clubului.

Copos continuă să fie aproape de Rapid, spune antrenorul Mihai Iosif, deși nu mai ocupă o funcție oficială de conducere.

Mihai Iosif: „Domnul Copos este lângă Rapid”

„Domnul Copos este lângă Rapid, chiar și ieri, înainte de meci, am vorbit cu dânsul. Ne-a urat succes, chiar este din toate punctele de vedere alături de noi. Nu a fost la meci pentru că a avut niște probleme, dar este la Rapid. Emoțional este implicat enorm”, a spus „Miță” Iosif la emisiunea „Liga DigiSport”.

Luni, după meciul de la Buftea, despre Copos a vorbit și Răzvan Lucescu, prezent la partida „alb-vișiniilor”. 

„Îl iubesc pe domnul Copos, iar domnul Copos iubește Rapid! E păcat că el nu a mai fost lângă Rapid. Clubul a devenit o forță după Revoluție și datorită dânsului”, a spus Lucescu. 

  • George Copos a fost finanțator al clubului Rapid între 1992 și 2013. Cu Copos în fruntea clubului, Rapid a ajuns în sferturile de finală ale Cupei UEFA în 2006 și a cucerit 10 trofee: două titluri în Liga 1, patru Cupe ale României și patru Supercupe.

VIDEO Răzvan Lucescu, după promovarea Rapidului: „E păcat că domnul Copos nu a fost mai fost lângă Rapid”

>

Mai multe știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.