Liga 1

Colțescu, o singură eroare în prima repriză » CFR a cerut penalty, reluările TV au arătat altceva

+50 Foto
Faza la care CFR a cerut penalty / Captură Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 18 May 2021

În minutul 27 al partidei FC Botoșani -  CFR Cluj, Marius Țigănașu, fundașul gazdelor, a avut o intrare imprudentă asupra lui Valentin Costache, în marginea careului de 16 metri.

Contactul a avut loc la o fază de atac a „feroviarilor”, aflați la trei puncte distanță de cucerirea celui de-al patrulea titlu consecutiv. Țigănașu l-a „secerat” pe Costache la marginea careului fără să atingă mingea jucată de mijlocașul oaspeților, iar decizia „centralului” i-a înfuriat pe fotbaliștii campioanei, care au solicitat penalty, 

>

Colțescu a dictat doar aut de poartă. Decizia corectă ar fi fost acordarea unei lovituri libere în favoarea CFR-ului. Au existat dubii dacă infracțiunea a avut loc în suprafața de pedeapsă, însă reluările au scos la iveală faptul că faultul lui Țigănașu a avut loc în afara careului.

Captură Digi Sport

Sebastian Colțescu arbitrează FC Botoșani - CFR Cluj

CCA a evitat să îi trimită la meciul de titlu pe Ovidiu Hațegan și pe Istvan Kovacs, cei mai bine cotați arbitri români. În schimb, meciul va fi condus de Sebastian Colțescu, ajutat de asistenții Mircea Orbuleț (A1) și George Florin Neacșu (A2). Arbitru de rezervă va fi Viorel Flueran, iar observator Ioan Onicas.

Meciul de la Botoșani este al patrulea lea condus de Sebastian Colțescu în luna mai, după Viitorul - Dinamo 1-2 (2 mai), Astra - UTA 1-2 (5 mai) și Poli Iași - Hermannstadt 0-1 (15 mai). Colțescu a avut prestații bune în toate cele 3 partide, fiind notat de fiecare dată în Gazeta Sporturilor cu 7

FOTO Imagini tari din meciul FC Botoșani - FCSB

+50 Foto
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan

VIDEO Valeriu Iftime: „Aș bea o șampanie! Să avem de ce să o bem. Dacă nu, poate dă Clujul o șampanie”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.