Liga 1

Iftime a aruncat prosopul: „Ei sunt chiorii din țara orbilor. CFR se distrează și anul viitor!”

+50 Foto
CFR Cluj a cucerit al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1, după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului moldovean, admite superioritatea campionilor.

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  miercuri, 19 mai 2021

CFR Cluj a cucerit al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1, după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului moldovean, admite superioritatea campionilor. 

FCSB n-a pierdut campionatul în seara asta. Mie îmi pare rău că n-am reușit să facem să se joace cu cupa pe masă în ultima etapă. CFR a fost mai bună decât noi în această seară. Suntem o echipă bună de play-off, dar e greu să îi bați. 

Ei sunt mai buni decât toți în momente cruciale, sunt mai maturi, am spus-o! Proiectul lor e interesant, au cheltuit foarte mulți bani. Au și scos din cupele europene. Au mizat pe sumele de acolo. Ei nu vând fotbaliști, iar competiția e slabă. 

FCSB se joacă cu jucătorii, are un lot senzațional, dacă știi să îi articulezi cu unii experimentați. Craiova a căzut inexplicabil în ultimele etape. În rest, nu-s echipe care să încurce CFR. CFR e chiorul din țara orbilor. La cum suntem acum, mă refer la Liga 1, se distrează și anul viitor. Sper să facă față în Europa, are calitate”, a declarat Valeriu Iftime.

Eu zic că e final de generație la CFR, dar nu știu dacă anul ăsta sau anul viitor. Se vorbește că au o vârstă mare, dar se distrează de 4 ani consecutiv în România, Au tot ce le trebuie. Au trasee, schimbări de direcție. Vedem o calitate fotbalistică colectivă
- Valeriu Iftime, finanțator Botoșani

VIDEO Valeriu Iftime, după titlul câștigat de CFR Cluj: „Ei sunt chiorii din țara orbilor”

>

CFR Cluj, „campioana provinciei”

CFR a cucerit astăzi titlul cu numărul 7 în Liga 1, al 4-lea consecutiv. Clubul clujean devine astfel cel mai titrat din provincie, devansând UTA. Doar Steaua, Dinamo și Venus București mai sunt în față. CFR mai are în palmares 4 Cupe ale României și 4 Supercupe.

Sezoanele în care CFR a cucerit titlul: 2007/2008, 2009/2010, 2011/2012, 2017/2018, 2018/2019, 2019/2020 și 2020/2021.

+50 Foto
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan

Citește și alte știri despre FC Botoșani - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.