Liga 1

Gigi Becali, uluit de un moment al meciului FC Botoșani - CFR: „Nu am văzut așa ceva în viața mea. Nu înțeleg cum!”

+50 Foto
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 mai 2021

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, a fost uimit de golul înscris de CFR Cluj în meciul cu FC Botoșani, scor 1-0. Victoria le-a adus ardelenilor al 4-lea titlu consecutiv și al 7-lea din vitrina clubului.

Singurul gol al partidei a fost unul norocos. În minutul 53, după o învălmășeală generală, lovitura de cap a lui Burcă l-a izbit în umăr pe Țigănașu și s-a scurs în poarta lui Pap. Colțescu l-a trecut în raport pe stoperul CFR-ului ca marcator.

Gigi Becali: „Nu am văzut niciodată așa gol!”

Felul în care a reacționat Țigănașu la acea  fază l-a lăsat perplex pe Gigi Becali, care în prealabil lăudase CFR Cluj pentru titlul obținut. 

„N-am văzut asemenea gol în viața mea. Pe cuvânt! Trebuia să facă preluare pe piept, să dea în ea! N-am văzut niciodată așa gol, nu înțeleg cum. De ce nu a dat cu capul, de ce nu a preluat pe piept?, nu înțeleg! Doamne ferește de henț, dar să dea cu pieptul, cu piciorul. Deci nu am văzut așa ceva în viața mea!”, a spus Becali la emisiunea „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Latifundiarul a fost aprobat de Radu Naum, moderatorul emisiunii: „Da, e bizar golul, cum se scurge mingea aia...”. 

S-a jucat fotbal frumos, nu insinuez nimic. Îi felicit pe cei de la CFR, merită campionatul. Luptă, nu te lasă să te apropii de poarta lor! Noi am avut prea multă emoție. Ai noștri au fost mai buni când n-aveau presiune. Dacă Academica Clinceni îți dă două goluri și te domină, n-ai cum să iei titlul. 

- Gigi Becali, finanțator FCSB

+50 Foto
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan

CFR Cluj, „campioana provinciei”

CFR a cucerit marți titlul cu numărul 7 în Liga 1, al 4-lea consecutiv. Clubul clujean devine astfel cel mai titrat din provincie, devansând UTA. Doar Steaua și Dinamo mai sunt în față. CFR mai are în palmares 4 Cupe ale României și 4 Supercupe.

Sezoanele în care CFR a cucerit titlul:

  • 2007/2008
  • 2009/2010
  • 2011/2012
  • 2017/2018
  • 2018/2019
  • 2019/2020
  • 2020/2021

VIDEO. Show în vestiar » CFR Cluj a câştigat al patrulea titlu consecutiv

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.