Liga 1

Gardă de onoare la CFR Cluj - FCSB? Mesajul ardelenilor pentru echipa lui Gigi Becali: „Așteptăm, așa este normal”

+50 Foto
Andrei Burcă a adus victoria pentru CFR Cluj la Botoșani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 19 May 2021

Pentru al 4-lea an consecutiv, CFR Cluj este campioana României. Ardelenii au cucerit titlul cu o etapă înainte de final după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0, și așteaptă o gardă de onoare din partea celor de la FCSB înainte de meciul din ultima etapă. 

Ardelenilor nu le-a fost înmânat trofeul de campioni la Botoșani, urmând să îl primească în ultima etapă, când o vor întâlni pe teren propriu chiar pe FCSB, echipa cu care au luptat pentru trofeu. 

Iar Andrei Burcă, eroul lui CFR cu FC Botoșani, marcând singurul gol al meciului, le cere rivalilor să le ofere o gardă de onoare înainte de meciul din Gruia.

Andrei Burcă, CFR Cluj: „Așteptăm o gardă de onoare”

Întrebat dacă și-ar fi dorit să primească trofeul după victoria de la Botoșani, Burcă a spus: „Nu este nicio problemă, vrem să îl ridicăm acasă, în fața suporterilor, sper să se rezolve odată cu protocoalele. Am avut timp un an și jumătate să pregătim orice, văd că în alte țări au dat drumul la suporteri și la noi nu. Așteptăm și noi o gardă de onoare, așa este normal, nu?”

„A fost un campionat dificil, cu meciuri foarte grele, din 3 în 3 zile. Dacă rămân la echipă, sper să o țin pe aceeași linie. Trebuie să ne bucurăm de acest moment, dar știm că ne așteaptă un meci dificil cu FCSB și trebuie să pregătim campionatul viitor”, a adăugat fundașul de „națională” pentru CFR Cluj TV. 

CFR Cluj, „campioana provinciei”

CFR a cucerit marți titlul cu numărul 7 în Liga 1, al 4-lea consecutiv. Clubul clujean devine astfel cel mai titrat din provincie, devansând UTA. Doar Steaua și Dinamo mai sunt în față. CFR mai are în palmares 4 Cupe ale României și 4 Supercupe.

Sezoanele în care CFR a cucerit titlul:

  • 2007/2008
  • 2009/2010
  • 2011/2012
  • 2017/2018
  • 2018/2019
  • 2019/2020
  • 2020/2021

+50 Foto
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.