Campionate

Patronul lui AEK Atena a spus totul despre Răzvan Lucescu: „Am vorbit cu el, sunt fanul lui. Mi-a cerut 1,3 milioane”

Răzvan Lucescu, foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 19 mai 2021

Dimitris Melissanidis, patronul lui AEK Atena, a dezvăluit că ar fi acceptat să-i plătească un asemenea salariu lui Răzvan Lucescu, „pentru că îl apreciez ca antrenor. Numai că se duce în alt campionat”. 

Dimitris Melissanidis, puternicul patron al lui AEK Atena, chiar l-a vrut pe Răzvan Lucescu la echipa sa. A spus-o chiar el pentru cotidianul elen Sportime și enwsi.gr, un site dedicat galben-negrilor. 

A recunoscut că l-a contactat, trecând peste conflictul din 2018, când tehnicianul în vârstă de 52 de ani, atunci la PAOK, l-a acuzat că „a furat titlul". A dezvăluit și pretențiile financiare ale lui Lucescu jr. Ar fi acceptat să-i plătească acest salariu, dar totul s-a terminat, pentru că Răzvan are o altă țintă în vară. Alt campionat.

Patronul lui AEK Atena a spus totul despre Răzvan Lucescu: „Sunt fanul lui"

„Am vorbit cu Lucescu. Îl apreciez ca antrenor, chiar sunt fanul lui. Numai că se duce în alt campionat. Nu e nicio problemă", a declarat Melissanidis, susținând că mesajele agresive ale ultrașilor lui AEK împotriva lui Răzvan nu l-au influențat: „Reacțiile sunt pentru idioți. Doar idioții ar lua decizii în funcție de reacțiile fanilor. Eu nu conduc așa".

A mai făcut o precizare legată de Lucescu: „Vrea 1,3 milioane de euro. Nimeni nu oferă atâția bani în altă parte în Grecia. Pentru noi, nu ar fi fost o problemă salariul". Melissanidis a adăugat: "Grija mea e alta. Putem plăti o asemenea sumă, însă dacă nu iese bine?".

Răzvan Lucescu vrea Italia

Reporterii greci au insistat să afle și alte detalii despre tratativele cu Lucescu. Magnatul lui AEK s-a oprit aici: "Acest subiect s-a încheiat. Nu mai are sens să vorbim acum despre Lucescu".

Cu cine va semna Răzvan? Ar vrea Italia, negociază cu Sampdoria și Parma. Totuși, nimic nu e sigur. Întors în țară, încă nu a luat o decizie. Așteaptă cea mai bună ofertă.

9 trofeea cucerit Răzvan Lucescu în cariera de antrenor: două cu Rapid, unu cu El-Jaish, 3 cu PAOK și 3 cu Al-Hilal

659 de meciuriare Luce jr. ca tehnician, la 7 cluburi și la naționala României (cele mai multe la Rapid, 180, în două mandate)

354 de victoriia adunat în carieră (cele mai multe, la Rapid, 99); are 142 de înfrângeri (cele mai multe la Xanthi, 34)

 Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.