Liga 1

Pleacă Dani Coman de la Astra? „Rapid e mereu o opțiune, pot lucra cu Niculae”

Dani Coman, președintele celor de la Astra, a vorbit despre eșecul cu Viitorul, scor 0-1, care a dus la retrogradarea echipei după 12 ani în Liga 1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 mai 2021

Dani Coman, președintele celor de la Astra, a vorbit despre eșecul cu Viitorul, scor 0-1, care a dus la retrogradarea echipei după 12 ani în Liga 1.

„Un moment extrem de greu pentru întregul club, dar asta este consecința ultimilor ani. Știm cu toții ceea ce s-a întâmplat aici. Trebuia să vină și acest moment. E tardiv să mai discutăm despre motivele care au dus echipa aici. Știm cu toții prin ce a trecut această echipă, că patronul nu mai este în libertate. 

Este un moment greu, să vedem cum se va organiza clubul în continuare. Nu cred că se va desființa, dar oamenii au reacții ciudate. Nu știu ce se va întâmpla. Unii jucători chiar au dat tot ce au avut mai bun, e păcat”, a spus Dani Coman la „Fotbal Club” la Digi Sport.

Dani Coman la Rapid?

Dani Coman, fost jucător important la Rapid, a fost pe lista finanțatorului Victor Angelescu în trecut, lucru recunoscut chiar de șeful giuleștenilor. Retrogradarea celor de la Astra deschide o portiță importantă. Întrebat de moderatorul Radu Naum dacă Rapid este o opțiune, Coman n-a respins ideea.

„Eu mi-am dorit să fac performanță, indiferent de condiții. Am făcut tot ceea ce a depins de noi ca această echipă să meargă mai departe. Nu mai pot da timpul înapoi, nu mai pot schimba nimic. E o lecție de viață, merg mai departe. 

E greu de spus ce voi face. Vreau să mă liniștesc și să văd ce pași voi face. Rapid e întotdeauna o opțiune, dar n-am fost dorit decât de suporteri. Atât! Sunt în relații bune cu Daniel Niculae. El face o treabă bună. Dacă am lucrat 6 ani la Astra, pot lucra și cu Bin Laden”, a concluzionat Dani Coman, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO Vasile Maftei, despre rolul lui Dani Coman la Astra: „A ținut clubul în viață!”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.