Liga 1

Concluzia lui Toni Petrea, la finalul colaborării cu Gigi Becali: „Nu am ce să lămuresc, a fost o experiență utilă”

Meciul pierdut de FCSB cu CS Universitatea Craiova, scor 0-1, a fost penultimul pentru Toni Petrea (46 de ani) la formația lui Gigi Becali.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 20 May 2021

Meciul pierdut de FCSB cu CS Universitatea Craiova, scor 0-1, a fost penultimul pentru Toni Petrea (46 de ani) la formația lui Gigi Becali.  

Gigi Becali i-a propus lui Toni Petrea prelungirea contractului și pentru stragiunea viitoare, dar antrenorul a refuzat. Acesta va mai sta un meci pe bancă, la Cluj, în ultima rundă a play-off-ului.

Toni Petrea, final de aventură la FCSB

„Eu termin contractul la finalul sezonului. Mi s-a propus prelungirea, dar cred că este momentul să mă opresc pentru că nu am reuşit să câştig acest campionat. Nu mă interesează aşa ceva (n.r. venirea lui Șumudică). Patronul are libertate să aleagă orice antrenor doreşte. 

Eu cred că echipa asta a arătat foarte bine în acest sezon. Am dominat o mare parte din campionat, am avut evoluţii bune, poate cu sezoane printre cele mai bune ale unor jucători. Sunt şi lucruri pozitive şi trebuie să privim şi aşa, nu doar negativ. Se tot fac speculaţii, nu am ce să lămuresc cu privire la implicarea patronului”, a spus Petrea, la Telekom Sport. 

Întrebat despre experiența relației cu Gigi Becali, Toni Petrea a „driblat” elegant răspunsul: „A fost o experiență interesantă și utilă”.

FSCB merge cu copiii și la Cluj

În ultima rundă a play-off-ului, FCSB se deplasează pe terenul campioanei. Toni Petrea nu se va putea baza pe oamenii de bază nici atunci. 

„Păcat că am pierdut astăzi, cu Craiova, dar sunt mulţumit de aceşti copii. Jucătorii mei au avut un program încărcat, urmează şi acţiunile echipei naţionale şi am considerat că titularii au nevoie de linişte. Vom merge cu aceeaşi strategie şi cu CFR. Nu mi-e frică de un scor fluviu”, a mai spus Toni Petrea. 

Citește și alte știri despre FCSB - CS Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.