Liga 1

Pot colabora MM și Șumudică? Relație tumultoasă: „Nu voi lucra niciodată cu el!”

Marius Șumudică (50 de ani) va fi antrenorul celor de la FCSB, informație confirmată de Gigi Becali.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 mai 2021

Marius Șumudică (50 de ani) va fi antrenorul celor de la FCSB, informație confirmată de Gigi Becali. 

Gigi Becali a decis să aducă un antrenor de anvergură la FCSB, pentru a întrerupe dominația campioanei CFR Cluj. Marius Șumudică va avea de gestionat o situația delicată, inclusiv relația cu Mihai Stoica. Cei doi au avut schimburi dure de replici de-a lungul anilor. 

Marius Șumudică și Mihai Stoica, relație tumultoasă

Între Șumudică și Mihai Stoica au existat mai multe neînțelegeri. În 2018, oficialul celor de la FCSB exclama că nu va exista niciodată o colaborare între cei doi. 

Eu nu am nicio relație cu Șumudică. Nu voi lucra niciodată cu el și nici el nu vrea să lucreze cu mine. Este o antipatie de ambele părți. Pe mine m-a deranjat că a vorbit de Dică, că e tâmpit ăla care nu califică, că nu știu ce.
- Mihai Stoica, în februarie 2018

Marius Șumudică, antrenor la Kayserispor în acel moment, îi dădea o replică pe măsură: „MM Stoica are o problemă - Șumudică! El nu poate să lucreze cu mine pentru că nu știe limba turcă să traducă la conferință înainte de meciul cu Beşiktaş”.

Pace între Șumudică și MM Stoica?

În toamna anului 2019, Marius Șumudică a îngropat securea războiului, declarând în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”: „M-am împăcat cu MM și vorbim. Cearta a plecat de la rivalitate. Eu îmi doream să iau campionatul, iar el trăgea cu FCSB. Nici nu mai știu cum să-i zic... Tot Steaua e! Ne-am atacat, am fost și eu obraznic, dar și el. Am făcut un pas în spate. A existat o comunicare și ne-am văzut întâmplător. El e un om de fotbal și-l respect”.

În urmă cu două luni, Mihai Stoica dădea de înțeles că tensiunile nu au dispărut. Oficialul celor de la FCSB a reacționat la un mesaj de pe facebook, în care un utilizator vorbea despre pacea dintre el și Șumudică. „404 Error”, scria MM, semn că nu împărtășea aceeași opinie. 

Marius Șumudică e constestat de fani

Prezenți la Giurgiu, locul unde FCSB o înfruntă pe CS Universitatea Craiova, ultrașii conduși de Gheorghe Mustață au scandat împotriva lui Marius Șumudică. 

Vă pot spune că Toni Petrea nu a mai vrut să stea, i-am dat timp să se răzgândească. A zis că nu, atunci am luat legătura cu Șumudică. Am rezolvat! Am bătut palma, deci Șumudică va fi antrenor
- Gigi Becali

Citește și alte știri despre FCSB - CS Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.