Liga 1

Ce se întâmplă acum cu Șumudică » Cu cine se sfătuiește înainte de a semna cu FCSB: „Sunt plecat la Constanța, în jumătate de oră ne vedem”

Marius Șumudică (50 de ani) spune că zilele următoare va da un răspuns final în ceea ce privește venirea la FCSB. Semnarea contractului depinde și de opinia oamenilor din staff-ul antrenorului.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 20 May 2021

Marius Șumudică (50 de ani) spune că zilele următoare va da un răspuns final în ceea ce privește venirea la FCSB. Semnarea contractului depinde și de opinia oamenilor din staff-ul antrenorului. 

Gigi Becali este convins că Marius Șumudică va fi viitorul antrenor al lui FCSB. Susține că înțelegerea va fi parafată în curând și că sunt 99% șanse să se întâmple. Șumudică a oferit însă altă perspectivă. 

Gigi Becali trebuie să aștepte răspunsul lui Șumudică

„Sunt plecat la Constanța, a trebuit să ajung la ziua cuiva. Sâmbătă are loc un eveniment și trebuie să rămân aici, la un prieten de familie. Deocamdată nu am ce să discut. Timpul le va rezolva pe toate. Vom vedea zilele viitoare ce se va întâmpla. 

Există interes din partea clubului FCSB și urmează să mă decid într-o zi sau două. Nu știu ce a avansat patronul de la FCSB, este părerea dânsului. Buletinul e la mine”, a spus Șumudică, la „Liga Digisport”.

De cine depinde venirea lui Șumudică la FCSB

Marius Șumudică va lua decizia doar după ce se va consulta cu oamenii din staff. 

„Eu de fiecare dată am ținut cont de părarea staff-ului meu. Niciodată nu mi-a plăcut să las pe cineva din staff afară. Am plecat la drum cu ei și nu pot să îi las pe dinafară. Într-o jumătate de oră, o oră, ne vom strânge, vom discuta și vom lua cea mai bună decizie. 

Nu e singura ofertă! Din țară nu am nicio ofertă în afara de asta. Singura concretă e de la FCSB. Cu Craiova nu am avut nicio discuție. Doar amical, prin niște prieteni, dar nu oferte, sume”, a spus Șumudică. 

Cum arată staff-ul lui Marius Șumudică:

  • Antrenori secunzi: Cristian Petre, Gabi Mărgărit, Bebe Bărbulescu 
  • Antrenorul portarilor: Radu Sardescu.

Șumudică vrea să rămână la București!

Șumudică a numit principalul argument pentru venirea la FCSB. Vrea să rămână aproape de familie. 

Soția mea are niște afaceri în București, e foarte greu să vină după mine prin Golf. Am ajuns la o vârstă, fiecare vrea să aibă o viață linișită, vreau să dorm cu soția mea în pat, să nu fug după bani toată viața mea. Ăsta e un argument, cel familial. Sunt căsătorit de 27 de ani, eu n-am probleme cu viața dublă, îmi respect familia, copii și cu siguranță este prima condiție.
- Marius Șumudică

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.