Liga 1

Ultimele informații din telenovela Marius Șumudică la FCSB » Antrenorul ezită, dar Becali dezvăluie promisiunea făcută: „5 ani sunt campion”

Gigi Becali așteaptă răspunsul final din partea lui Marius Șumudică (50 de ani). Patronul celor de la FCSB a dezvăluit promisiunea făcută de fostul campion cu Astra.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 mai 2021

Gigi Becali așteaptă răspunsul final din partea lui Marius Șumudică (50 de ani). Patronul celor de la FCSB a dezvăluit promisiunea făcută de fostul campion cu Astra. 

Gigi Becali îl vrea neapărat pe Marius Șumudică la FCSB, pentru a întrerupe dominația campioanei CFR Cluj. Antrenorul nu este însă convins.

Marius Șumudică îl ține în suspans pe Gigi Becali

Marius Șumudică și-a mai temperat din elan, după ce aseară părea convins să semneze cu FCSB. Cea mai recentă reacția a venit în această după amiază. „Sunt un antrenor liber. Nu am semnat cu nimeni. Și nici nu aveam cum să semnez prin telefon”, a spus Șumudică, potrivit Playsport.

Gigi Becali: „Șumudică nu este nici 10% legendă pentru Rapid”

„Gândiți-vă că Lucescu a fost dinamovist și s-a dus la Rapid și a câștigat cu ei. Mai mult, de la Șahtior s-a dus și a câștigat cu Dinamo Kiev. Iordănescu a fost antrenor la Rapid? Mai mare vedetă și legendă ca Iordănescu la Steaua, nu este Șumudică nici 10% legenda pentru Rapid, a comentat Gigi Becali reacția fanilor rapidiști, la Pro X. 

Marius Șumudică, promisiune pentru Gigi Becali

„Are personalitate, are încredere în el. A spus că știe lotul. Cinci ani sunt campion, cinci ani la rând. Dumnezeu face cum e mai bine. Sunt zece milioane în Conference League, 3,2 milioane doar din grupe. Faci și puncte.

Pe 3 ani! I-am făcut pe trei ani, i-am făcut și un milion de euro clauză dacă pleacă. Vreau să-l vând și pe el, cum am luat un milion pe Reghe, așa iau și pe el. Vreți să vă spun ce-mi place cel mai mult la el? Că îi pasă de familia lui. 

Îmi place cel mai mult că are o carismă, știe să dea și o palmă, știe să și mângăie omul. Atunci intervine dragostea, și când te unește dragostea, intervine puterea. M-a convins ce a făcut el prin străinătate acum. În viață e pe ce demonstrezi. A demonstrat!”, a spus Becali, conform digisport

Gigi Becali i-a pregătit contractul lui Șumudică

Din perspectiva celor de la FCSB, lucrurile sunt clare. Gigi Becali a trimis contractul spre semnare, iar Valeriu Argăseală a stabilit și cele mai fine detalii. 

Eu știu că a fost la mine, am bătut palma, i-a dat buletinul lui Argăseală să facă actele, apoi să semneze contractul. Pe la 18:00 ne-am despărțit, acum o oră a discutat cu Vali, la telefon, termenii contractului. Contract pe 3 ani!
- Gigi Becali

Citește și alte știri despre venirea lui Șumudică la FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.