Liga 1

De ce au tras de timp?! Mario Nicolae răspunde: „Jucătorii lui Dinamo știau că victoria contra Chindiei ducea la barajul pentru Conference” » Explicații pentru finalul ciudat de meci

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 20 May 2021

Dinamo a ratat șansa de a prinde un loc în barajul care ar fi dus-o la un meci de calificarea în Conference League, remizând cu Chindia, 0-0.

Elevii lui Dusan Uhrin jr. aveau nevoie de o victorie contra Chindiei, echipă fără miză în meciul de joi, însă pe finalul partidei au luat piciorul de pe accelerație și au jucat la trecerea timpului.

Mario Nicolae: „Atât s-a putut în meciul contra Chindiei”

Contactat de GSP.ro, Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a fost întrebat direct cum se explică tragerile de timp din final. Au știut sau nu jucătorii ce miză avea o victorie? 

„Cum să nu știe jucătorii regulamentul? Cum să nu știm despre ce e vorba? Atât s-a putut! Jucătorii erau epuizați fizic și psihic. Din punct de vedere mental, a fost un sezon foarte greu.

Jucătorii și-au dorit să câștige, iar în prima parte a meciului am avut ocazii! Nu se pune problema să nu se fi știut ce ar fi însemnat o victorie”, a spus Mario Nicolae pentru Gazeta Sporturilor.

E devreme de spus că pregătim sezonul. Dar toată lumea e concentrată pentru a stabili strategia pentru sezonul viitor.  Vom discuta săptămâna viitoare cu jucătorii pentru a vedea care e dorința lor și pentru a vedea ce își doresc. Trebuie să începem să ne mișcăm. Din punctul nostru de vedere, Dusan este antrenorul nostru pentru sezonul viitor, iar el deja schițează strategia 
- Mario Nicolae, team manager Dinamo

VIDEO Soluția lui Constantin Anghelache pentru supraviețuirea lui Dinamo: „Să aibă în vedere ce am avut eu în 2013, iar Uhrin să rămână”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.