Liga 1

Lucescu a încercat să-l facă pe Șumi să se răzgândească » Dialog la TV: „Poate era mai bine să te duci la Steaua”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 20 May 2021

Marius Șumudică (50 de ani) a anunțat azi că a refuzat oferta primită de la FCSB, deși Gigi Becali era sigur că mutarea se va face.

Antrenorul a intrat în direct la emisiunea „Digi Sport Special”, unde era invitat Mircea Lucescu, pentru a-și anunța decizia. Ulterior, între cei doi a avut loc un scurt dialog. Tehnicianul lui Dinamo Kiev i-a sugerat fostului său elev de la Rapid să nu ia o decizie bazată pe sentimente și că profesional o mutare la FCSB i-ar fi prins bine.

Mircea Lucescu, sfat pentru Șumudică: „Poate era mai bine să te fi dus la Steaua”

Mircea Lucescu: „Ai semnat?”
Marius Șumudică: „Ah, nea Mircea, ce dor îmi era de vocea ta... Nea Mircea este cel mai bun antrenor, le-a dat peste nas celor de la Șahtior pe care i-a bătut când a vrut, cu toți brazilienii lor. Nea Mircea e omul care m-a ajutat enorm în carieră, e tatăl meu adoptiv. Nu voi uita că am lucrat cu cel mai mare antrenor”

Mircea Lucescu: „Poate era bine să te fi dus la Steaua. Era mai bine, te putea propulsa pe plan internațional. Obțineai mai multe succese
Marius Șumudică: „Am înțeles Sunt multe discuții și probleme și nu vreau să acaparez emisiunea”

Mircea Lucescu: „Marius, vreau să își spune ceva. În meseria asta trebuie să faci o diferență între ce înseamnă sentiment și rațiune. Partea sentimentală trebuie să rămână doar la tine, în momentele tale de nostalgie, de bucurie. Partea profesională e cu totul și cu totul altceva. Nu le amesteca. În fotbal nu ai voie să fii sentimentalist. Ești tânăr, când iei o decizie nu te lua după sentimente. Asta te obligă la compromis”
Marius Șumudică: „Am înțeles și voi ține cont. Dar cu FCSB e clar, e un capitol încheiat.”

VIDEO Mircea Lucescu: „Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.