Liga 1

Gigi Becali, refuzat și de Nicolae Dică: „Mi-a zis că nu poate, că e băgat în treaba asta” + Nume noi pe listă

Gigi Becali a fost refuzat și de Nicolae Dică. Patronul celor de la FCSB caută în continuare antrenor pentru FCSB.

Articol de Vlad Nedelea  —  Friday, 21 May 2021

Gigi Becali a fost refuzat și de Nicolae Dică. Patronul celor de la FCSB caută în continuare antrenor. 

Gigi Becali și Nicolae Dică s-au întâlnit joi seara, dar discuțiile nu s-au concretizat. Patronul celor de la FCSB nu a reușit să îl convingă să părăsească postul de „secund” al lui Mirel Rădoi.

Nicolae Dică l-a refuzat pe Gigi Becali

„Am vorbit cu Dică, dar nu am negociat. Mi-a zis «nea Gigi, nu pot să vin acum. Sunt băgat cu Mirel în treaba asta», nu pot să vin. Are și clauză de reziliere. 

Nu știu nimic la ora asta. Îl avem antrenor pe Toni Petrea, apoi avem o săptămână, două și o să vedem. Atunci avem nevoie, când se reunește lotul. Nu mai fac ca înainte, totul repede. Aștept să mă lumineze Domnul. Ce Prepeliță? A antrenat el ceva? La retrogradare, acolo”, a spus Gigi Becali. 

4 nume pe lista lui Gigi Becali

Refuzat de Marius Șumudică și de Nicolae Dică, Gigi Becali trebuie să se miște rapid. Pe lista posibililor antrenori se numără acum 4 nume: Marius Croitoru (FC Botoșani), Ilie Poenaru (Clinceni), Andrei Prepeliță (FC Argeș) și Eugen Neagoe (liber de contract). 

Eugen Neagoe

Cel din urmă urmează să fie contactat de Becali: „Și Neagoe, da e o idee foarte bună. O să discut cu el! Dar să facă cum vreau eu, nu ca Pițurcă. Glumesc aici. Dar da, și Neagoe e o variantă bună”.

VIDEO Gigi Becali, refuzat de Dică: „Mi-a zis că nu poate”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.