Liga 1

Gigi Becali îi ia pe rând » Pe cine vrea la FCSB, după refuzurile lui Șumudică și Dică: „Român și ieftin. Sincer, mie de el îmi place!”

Refuzat de Marius Șumudică și de Nicolae Dică, Gigi Becali a făcut portretul viitorului antrenor de la FCSB.

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  vineri, 21 mai 2021

Refuzat de Marius Șumudică și de Nicolae Dică, Gigi Becali a făcut portretul viitorului antrenor de la FCSB. 

Gigi Becali a stabilit câteva criterii pe care viitorul antrenor de la FCSB trebuie să le îndeplinească. Trebuie să fie român, ortodox, și să nu ceară un salariu mare. Finanțatorul roș-albaștrilor a enumerat și câteva nume. Cel mai entuziasmat a fost când a vorbit despre Marius Croitoru, tehnicianul care a dus-o pe Botoșani în play-off două sezoane la rând. 

Gigi Becali: „O să iau un antrenor român, ieftin”

„Eu vorbesc cu 2-3 antrenori, apoi aleg. Cu siguranță va fi un antrenor român. Străin niciodată nu veți mai vedea. Ce e aia? Antrenor român, ortodox. De ce să aduc altă religie? Nu știu dacă aduc cu experiență. Ăștia sunt prea scumpi. 

Am stat și m-am gândit. E bun Șumudică, dar costa 500.000 de euro cu tot staff-ul. Sunt bani mulți. Dacă nu te califici în Europa, ce faci? Mă gândeam că facem economie, pleacă Filip, pleacă Stan, Pleacă Soiledis și încă vreo 4. Fac economie de 50.000 de euro lunar. Nu mai aruncăm cu banii, tată, nu se face așa. 

O să iau un antrenor ieftin. Poate să zică lumea orice. O să vorbesc, poate, și cu Ilie Poenaru. Și cu Prepeliță, dar și cu Marius Croitoru, să vedem cum vede fotbalul. Mie îmi place fotbalul de posesie, tiki-taka. Eugen Neagoe, da. Numai să facă cum zic eu, nu ca Piți. E glumă! Neagoe, da”, a declarat Gigi Becali. 

Marius Croiotoru, pe placul lui Gigi Becali

Marius Croitoru a declarat în mai multe rânduri ca nu ar colabora cu Gigi Becali în actualii termeni de la FCSB, în care patronul se implică în treburile echipei. Antrenorul Botoșaniului este însă pe planul finanțatorului. 

„Mie, sincer, îmi place fotbalul lui Croitoru. Are el nebunia lui, vorbește, dar nu o face din aiureală. A arătat pe teren. A făcut tot felul de peticeli și a jucat fotbal. Dar dacă îi ai pe ăștia ai mei? Ce dacă nu are licență. Îi aducem unul cu licență. Pintilii nu are încă voie să antreneze. Nu voi lua un antrenor mare expert, dar unul care a mai antrenat câțiva ani”, a spus Becali. 

Adrian Mutu n-a antrenat, n-a demonstrat. Vreau unul cu câțiva ani de antrenorat. La echipa de tineret mi-a plăcut, are ochi, mi-au plăcut schimbările.
- Gigi Becali

VIDEO Gigi Becali: „O să pun un antrenor ieftin și o să aduc doi fundași centrali”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.